Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Αρης : Ανακοίνωση για τη διαιτησία από την ΚΑΕ

"Στις απόπειρες αυτές δεν αντιδράσαμε, επειδή πιστεύαμε ότι οι εκάστοτε διαιτητές –ικανοί και με πλούσια εμπειρία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις κορυφαίες ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις– και τα θεσμικά όργανα της διαιτησίας δεν θα μπορούσαν να παγιδευτούν από τέτοιες παλαιολιθικές πρακτικές. Φαίνεται, όμως, ότι αυτές "ζουν και βασιλεύουν", αφού στους αγώνες της ομάδας μας είναι φανερή η προκλητικά άδικη και άνιση διαιτητική αντιμετώπισή της".

"Αναφέρουμε ενδεικτικά τα κρίσιμα σε βάρος της ομάδας μας εμφανή διαιτητικά λάθη κατά τους αγώνες της και εντός και εκτός έδρας, τόσο με την ομάδα του Πανιωνίου όσο με την ομάδα του Αμαρουσίου, τα οποία μάλιστα κατά τους δύο πρόσφατους αγώνες στην Αθήνα –για κάθε αντικειμενικό και σώφρονα παρατηρητή– ουσιαστικά αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα".

"Ενόψει αυτών, είμαστε εκ των πραγμάτων εξαναγκασμένοι να καλέσουμε τα θεσμικά όργανα της διαιτησίας και τους διαιτητές που θα οριστούν να ανταποκριθούν στην αποστολή τους και στη βαρύτητα του τελευταίου κρίσιμου αγώνα, να αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες τους και να απονείμουν στις αγωνιζόμενες ομάδες, στους επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές και τους προπονητές τους δικαιοσύνη και ισότητα".

"Ο έμπρακτος σεβασμός της ομάδας μας προς τη διαιτησία και τους διαιτητές δεν μπορεί και δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία και ανοχή σε κάθε προκλητική σε βάρος μας αδικία και μεροληψία. Φαίνεται, ότι πρέπει να υπενθυμίσουμε σε όλους, ότι κάθε ομάδα δικαιούται να είναι νικήτρια του αγώνα και όταν η αγωνιστική της απόδοση είναι απλώς καλύτερη του αντιπάλου της και όχι μόνο όταν είναι συντριπτικά ανώτερη
".

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Άρης ΚΑΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: