Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ο "Κάρα" στις δέκα καλύτερες "γριές κότες"

Ο "Κάρα" επιλέχθηκε από βρετανική ιστοσελίδα στην κορυφαία δεκάδα "παλιοσειρών" που θα αγωνιστούν στην τρέχουσα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ο "Κάρα" στις δέκα καλύτερες "γριές κότες"
Παρέα με τους Ράιαν Γκιγκς, Πολ Σκόουλς και Φρανκ Λάμπαρντ, μεταξύ άλλων, ο 35χρονος χαφ της Φούλαμ χαρακτηρίστηκε απ' την ιστοσελίδα ως ποδοσφαιριστής που όση φυσική δύναμη του λείπει, την καλύπτει με την τεχνογνωσία του για το παιχνίδι.
Τα έχει ακούσει και διαβάσει ξανά αυτά ο «Κάρα» στο παρελθόν, απλά τώρα η προέλευσή τους είναι απ' τη Βρετανία. Ο ίδιος δεν αλλάζει ως χαρακτήρας και το απέδειξε και στη συνέντευξη που παραχώρησε χθες στην ιστοσελίδα της νέας ομάδας του.
«Δεν αισθάνομαι άνετα ώστε να μιλήσω για μένα. Προτιμώ να μιλάω στο γήπεδο. Θα παλέψω σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο αποτέλεσμα και θα δώσω όλη την ενέργειά μου στο γήπεδο, για τους φιλάθλους» ήταν η απόκρισή του σε ερώτηση σχετική με τις αρετές του. Δεν είχε επίσης πρόβλημα να ζητήσει χρόνο ώστε να εμφανιστεί... κανονικός.
«Ο προπονητής θα κρίνει πότε θα είμαι έτοιμος, αλλά, μιλώντας γενικά, χρειάζομαι προπονήσεις με την μπάλα. Το τελευταίο μου παιχνίδι ήταν απέναντι στη Ρωσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Μαζί με τον προπονητή θα πάρουμε από κοινού την απόφαση, θα δούμε πώς θα προσαρμοστώ και πότε θα ανακτήσω τον ρυθμό μου» ήταν τα λόγια του.
Τοποθετήθηκε εκ νέου για την επιλογή που έκανε, υπογραμμίζοντας ότι «το να παίξω στην Αγγλία ήταν μεγάλο κίνητρο, η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα απ' τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, πρωταθλήματα στον κόσμο, αλλά και η Φούλαμ είναι πολύ ανταγωνιστική, με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και προπονητή. Ολα αυτά μέτρησαν πολύ σημαντικά στην απόφασή μου να έρθω» και τόνισε και την ταύτιση απόψεων με τον προπονητή Μάρτιν Γιολ.
«Μου είπε πως η ομάδα έχει πολύ καλή οργάνωση και δομή σε κάθε επίπεδο, στον αγωνιστικό χώρο και έξω απ' αυτόν. Ετσι είναι. Απολαμβάνει καλές, σταθερές σεζόν κάθε χρόνο, έφτασε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ προ διετίας και η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι φανταστική. Παίζει καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο και αυτό μου ταιριάζει ως ποδοσφαιριστή. Μου το είπε και ο Γιολ και του είπα πως μου άρεσε» κατέληξε ο Γιώργος Καραγκούνης.
ΤΟ ΤΟP-10 «ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΩΝ»
Ποδοσφαιριστής Ηλικία Ομάδα
1.Ράιαν Γκιγκς 38 Μάντσεστερ Γ.
2.Πολ Σκόουλς 37 Μάντσεστερ Γ.
3.Φρανκ Λάμπαρντ 34 Τσέλσι
4.Φιλ Νέβιλ 35 Εβερτον
5.Μπραντ Φρίντελ 41 Τότεναμ
6.Ρίο Φέρντιναντ 33 Μάντσεστερ Γ.
7.Ουιλιάμ Γκαλάς 35 Τότεναμ
8.Ιαν Χαρτ 35 Ρέντινγκ
9.Ντέιμιεν Νταφ 33 Φούλαμ
10.Γ. Καραγκούνης 35 Φούλαμ
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: