Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ισως και νωρίτερα η αναδιάρθρωση!!

Για τον Νοέμβριο είναι προγραμματισμένη η αναδιάρθρωση του δ.σ της ΠΑΕ σύμφωνα με την πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη για την είσοδο νέων προσώπων στο σχήμα. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες που διέρρευσαν από το περιβάλλον του η σκέψη αυτή μπορεί να γίνει πράξη και νωρίτερα, ίσως δηλαδή τον προσεχή μήνα Οκτώβριο.

Ο Ιβάν Σαββίδης θεωρείται βέβαιο πως θα διατηρήσει τον Ζήση Βρύζα, για τον οποίο έχει εκφραστεί επαινετικά σε κάθε ευκαιρία τοποθέτησης του. Από κει και πέρα είναι εφικτό και αναμενόμενο να γίνουν προσθαφαιρέσεις σε πρόσωπα της διοίκησης η οποία θα έχει και πάλι τον χαρακτήρα της προσωρινότητας δεδομένου πως ο πόντιος επιχειρηματίας, θέλει πρώτα να ρυθμίσει τις σημαντικές οικονομικές εκκρεμότητες που έχει η ομάδα πριν πάρει την μεγάλη απόφαση να εκλέξει αιρετή διοίκηση.

Ως τώρα δεν έχει γνωστό ποιών από την διοίκηση της ΠΑΕ οι θέσεις κινδυνεύουν όμως στο ζήτημα αυτό θα παίξει ρόλο κι ένα ακόμα ζήτημα. Μια παράμετρος. Αν δηλαδή ο Σαββίδης αξιώσει να αποκτήσει η ομάδα διοίκηση έμμισθων προσώπων κάτι που είναι βέβαιο πως μερικοί από το σημερινό σχήμα δεν θα αποδεχτούν, όχι γιατί θέλουν να αποφύγουν τις ευθύνες που συνεπάγεται η οικονομική εξάρτηση της συνεργασίας αλλά γιατί απλά έχοντας εθελοντική διάθεση δεν θέλουν να καταστούν υπάλληλοι.
Σε κάθε περίπτωση ο Ιβάν Σαββίδης θα αλλάξει το σκηνικό της ομάδας σύντομα και θα βάλει πρόσωπα με τα οποία θα μπορεί να συνεργαστεί καλύτερα. Οι αλλαγές που είναι αναγκαίο να γίνουν, θα γίνουν. Και θα γίνουν στην ώρα τους, γιατί μερικοί βιάζονται τόσο πολύ που τις θέλουν αν είναι δυνατόν και σήμερα ακόμα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα πάντως θα λειτουργήσει σαν περίοδος αξιολόγησης για όλους. Μέχρι τώρα αξιολογούνταν μόνο οι προπονητές ή και ποδοσφαιριστές, αναλόγως των αποτελεσμάτων τώρα όμως θα κριθούν όλοι. Από τους διοικητικούς παράγοντες, ως και τον τελευταίο ιματιοφύλακα. Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να λειτουργήσει σαν εταιρεία και ξέχωρα από το σλόγκαν... "ΠΑΟΚ είσαι...".



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: