Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Με Ενσαλίβα η Καβάλα!!

Με Ενσαλίβα η Καβάλα
Με έναν παλιό μας γνώριμο θα αγωνίζεται στα γήπεδα της Football League η Καβάλα. Ο Ταμαντανί Ενσαλίβα θα βρίσκεται στο ρόστερ της ακριτικής ομάδας, η οποία, όπως είναι γνωστό από το μεσημέρι της Τετάρτης, θα αγωνίζεται στην Football League.

Εδώ και καιρό οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν και δημιούργησαν ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, το οποίο θα διεκδικήσει, όχι μόνο την παραμονή του στην κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται αλλά και γιατί όχι, την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά στο ρόστερ των «Αργοναυτών» βρίσκονται οι:

Σουλογάνης Γεώργιος, Τιγγερίδης Ιωάννης, Αποστολίδης Εμμανουήλ, Δελήμπασης Νικόλαος, Παγώνης Αναστάσιος, Καλαγκάνης Πιέρ, Πακάλτσης Θεόδωρος, Παπαγερίδης Φίλιππος, Γαβριηλίδης Βασίλειος, Μαραγκός Στέλιος, Καπνόπουλος Νικόλαος, Ταμαντανί Ενσαλίβα, Πουρσανίδης Νικόλαος, Πλιάγκας Δημήτριος, Χλωρός Ιωάννης, Μάρκους Μοκάκε, Οξύζογλου Χρήστος, Κουμπρόγλου Αλέξιος, Ολιβιέ Μπουμάλ, Μπρατσιάνη Αλέξανδρος, Αναστασόπουλος Δημήτριος, Σερζ Ντιέ, Μάρκος Ντος Σάντος, Κάργας Ιωάννης, Παπαδόπουλος Γρηγόριος, Κάπατζης Δημήτριος, Κυγαΐς Άγγελος, Ντομί Μάριος.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: