Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ψάχνει το «μπαμ» με... κράχτη!!

Είναι προφανές πως τα δεδομένα αλλάζουν. Διαφοροποιούνται. Στον Ηρακλή ούτως ή άλλως, όπου κι αν αγωνίζεται, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, όπως και η πίεση. Με την παρουσία πλέον της ομάδας στη Football League (αλλά και με τη μέχρι στιγμής εικόνα) η μεταγραφική ενίσχυση κρίνεται αναγκαία. Αποτελεί πρόθεση της διοίκησης που ήδη έχει κάνει προεργασία για το ζήτημα πάντως. Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξαν περιπτώσεις που είχαν έτοιμες στον Ηρακλή, αλλά η όλη καθυστέρηση, οδήγησε τους παίκτες σε άλλες ομάδες. Είναι όμως εξίσου ευνόητο πως σχεδόν στα μέσα Σεπτέμβρη (!) οι επιλογές είναι μειωμένες, όπως επίσης ο Ηρακλής δεν έχει τη δυνατότητα να «φιλτράρει» με την άνεση του χρόνου τις περιπτώσεις.

Σ' όλες τις γραμμές

Η διαφορά με το προηγούμενο διάστημα της μεταγραφικής περιόδου είναι ότι «ανοίγει» η ξένη αγορά. Επιλογές υπάρχουν και είναι δεδομένο ότι ο Ηρακλής θα προχωρήσει σε κινήσεις ενίσχυσης με ξένους παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες το πιθανότερο είναι να αποκτήσει τρεις στον αριθμό ξένους ποδοσφαιριστές και θα αφορούν στις τρεις γραμμές, άμυνα, κέντρο και επίθεση. Σκέψεις και περιπτώσεις υπάρχουν στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας και εντός των ημερών αναμένεται να «τρέξουν» οι εξελίξεις και να προβούν σε οριστικές συμφωνίες και ανακοινώσεις. Άλλωστε το χρονικό περιθώριο είναι πολύ μικρό και θα πρέπει να συνδυαστεί ταχύτητα, αξιολόγηση και συμφέρουσες συμφωνίες για την ομάδα, πράγμα που επιδιώκει η διοίκηση

Αντίστοιχα και με Έλληνες

Βεβαίως είναι προφανές πως ο Ηρακλής δεν θα κινηθεί μόνο για ξένους παίκτες. Πέραν των περιπτώσεων που εξετάζει σ' αυτή την αγορά, είναι πιθανό να κινηθεί και για έλληνες ποδοσφαιριστές. Ήδη και σ' αυτό τον τομέα υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν αξιολογηθεί και προκριθεί μεταξύ άλλων. Είναι επίσης δεδομένο πως και στην ελληνική αγορά έχουν χαθεί παίκτες που θα μπορούσαν να είχαν έρθει στον Ηρακλή, εφόσον το θέμα είχε τελειώσει νωρίτερα.

Ο διεθνής επιθετικός...

Είναι βέβαιη η πρόθεση της διοίκησης να αποκτήσει ένα μεγάλο όνομα, έστω και μ' αυτές τις συνθήκες για τη νέα χρονιά. Έναν παίκτη-κράχτη που θα συνδυάσει εμπορικότητα και ουσία. Μέσα στις περιπτώσεις ελλήνων παικτών που εξετάζονται, συμπεριλαμβάνεται η προοπτική προσέγγισης-συνεργασίας με Έλληνα πασίγνωστο διεθνή ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για επιθετικό, ο οποίος έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του κι αν υπάρξει πρόσφορο έδαφος και αποκτηθεί από την ομάδα, θα μιλάμε για μια κίνηση που θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση γενικότερα στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χώρο και θα... ταράξει τα νερά. Πρόκειται όμως εκ των πραγμάτων για μια περίπτωση που έχει αντικειμενικές δυσκολίες.



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: