Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

«Εμπάργκο» στον Κόοουλ από τους Φέρντιναντ!!

Η απόφαση του Άσλεϊ Κόουλ να συμμετέχει στην υπερασπιστική γραμμή του Τζον Τέρι στη δικαστική μάχη που είχε με τον Άντον Φέρντιναντ, φαίνεται πως θα έχει συνέπειες για τον ίδιο. Ο Τέρι είχε κατηγορηθεί για ρατσιστική επίθεση εις βάρος του Άντον Φέρντιναντ σε αναμέτρηση ανάμεσα στην ΚΠΡ και την Τσέλσι τον περσινό Οκτώβριο και το ερχόμενο Σάββατο οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν στο «Λόφτους Ρόουντ».

Ο Άντον αλλά και ο αδερφός του Ρίο Φέρντιναντ έχουν αποφασίσει να σκληρύνουν τη στάση τους εις βάρος και των δύο ποδοσφαιριστών των «μπλε» και σε αυτό το πλαίσιο ο πρώτος σκέφτεται να μην δώσει το χέρι το Σάββατο στην καθιερωμένη χειραψία ούτε στον Άσλεϊ Κόουλ.

Την ίδια τακτική αναμένεται να ακολουθήσει και ο Ρίο, ο οποίος αντιμετωπίζει την Τσέλσι στις 28 Οκτωβρίου στο «Ολντ Τράφορντ». Όσον αφορά τον αμυντικό της ΚΠΡ, θα έχει συζήτηση εντός της ημέρας με τον Μαρκ Χιούζ, προκειμένου να αλλάξει τη στάση του, καθώς η Αγγλική Ομοσπονδία δεν αποκλείεται να επιβάλλει ποινές σε περίπτωση ενός τέτοιου σεναρίου. Αξίζει να θυμίσουμε πως αυτή η μορφή... διαμαρτυρίας δεν είναι η πρώτη φορά που θα λάβει χώρα, καθώς στο παρελθόν οι Σουάρεζ και Εβρά ακολούθησαν τη συγκεκριμένη πεπατημένη για τον ίδιο λόγο.



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: