Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Βενγκέρ… μείνε!!

Βενγκέρ… μείνε!
Μπορεί το συμβόλαιο του Αρσέν Βενγκέρ να μη λήγει πριν το 2014, όμως οι διοικούντες της Άρσεναλ θέλουν να εξασφαλίσουν πως ο Αλσατός τεχνικός θα παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμα στο Λονδίνο.

Όπως αποκάλυψε ο εκτελεστικός διευθυντής των «κανονιέρηδων», Ιβάν Γαζίδης, η διοίκηση της Άρσεναλ είναι έτοιμη να καταθέσει από τώρα πρόταση ανανέωσης στον Γάλλο, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως άνθρωπο-κλειδί για το μέλλον της ομάδας:

«Δεν έχει να κάνει με οποιουδήποτε είδους συναισθηματισμό, ούτε ανταμοιβή για τις υπηρεσίες του. Είναι καθαρή πίστη ότι έχουμε έναν απίστευτο προπονητή που αγαπάει την ομάδα και είναι ο καλύτερος για να μας οδηγήσει και στο μέλλον».

Ο Γαζίδης προσέθεσε εξάλλου πως ακόμα και όταν έρθει η ώρα της αποχώρησης του Βενγκέρ από τον σύλλογο, ο διάδοχος του θα πρέπει να μοιράζεται τις ίδιες αξίες με εκείνον: «Θα πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι οι αρετές τις οποίες έφερε ο προπονητής μας, έχουν αποτυπωθεί στο DNA της ομάδας και ότι ακόμα και όταν εκείνος θα αποσυρθεί, θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε με τις ιδέες του και τη δουλειά του».

Οι οπαδοί πάντως των Λονδρέζων δεν συμμερίζονται καθολικά την ίδια εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του 62χρονου τεχνικού, ο οποίος συμπληρώνει πια 16 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Άρσεναλ, καθώς οι «κανονιέρηδες» παραμένουν χωρίς τίτλο τα τελευταία επτά χρόνια.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: