Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Διακόπηκε πάλι η συνεδρίαση της "ΚΜΑ"

Άδοξο φινάλε είχε και το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ καθώς δεν τελείωσε ποτέ (διακόπηκε πάλι) και δεν πάρθηκε καμία αποφαση. Ο Λάμπρος Σκόρδας ήταν και πάλι η αφορμή για να προκληθεί ένταση και να ανάψουν τα αίματα αφού έθεσε θέμα να προκηρύξει η διοίκηση της "ΚΜΑ" γενική συνέλευση με σκοπό να ζητήσει να αλλάξουν τα πρόσωπα τόσο στην διοικουσα επιτροπή της ΠΑΕ αλλά τόσο και την ΚΜΑ όπως επίσης και για να συζητηθεί εκεί το θέμα με το άρθρο 99.
Διακόπηκε πάλι η συνεδρίαση της "ΚΜΑ"
Με άλλα λόγια θελει να γυρίσει ο ίδιος, με δικούς του ανθρώπους για να ελέγχει αυτός την κατάσταση. Τα υπόλοιπα μέλη διαφώνησαν και τότε ο Λάμπρος Σκόρδας, όπως συνηθίζει να λειτουργεί όταν δεν γίνεται το δικό του, σηκώθηκε και αποχώρησε αφού νωρίτερα προηγήθηκαν διάλογοι με τα υπόλοιπα μέλη σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους.
Μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Σκόρδας απαίτησε (!!!) το κομμάτι του άρθρου 99 να το χειριστεί και να το τρέξει αποκλειστικά ο νομικός Κώστας Παπαδόπουλος κάτι που απέκλεισαν κατηγορηματικά τα υπόλοιπα μέλη. Τα υπόλοιπα μέλη ξεκαθάρισαν ότι κανείς νομικός δεν θα αναλάβει μόνος του το θέμα, αλλα μία επιτροπή όπως έχει συσταθεί πλαισιωμένη με ακόμη έναν έγκριτο νομικό.
Υπό παραίτηση ο Τάσος Δεσύπρης
Στα μέσα της συνεδρίασης αποχώρησε και ο Τάσος Δεσύπρης ο οποίος έθεσε την παραίτησή του στα μέλη του φορέα επικαλούμενος σοβαρούς οικογενειακούς λόγους. Εφόσον η παραίτησή του γίνει αποδεχτεί, πράγμα που μάλλον θα συμβεί, τη θέση του στην διοίκηση της "ΚΜΑ" θα πάρει ο πρώτος επιλαχών Πέτρος Ταρνατώρος.
Να σημειώσουμε ότι απουσίασε από το συμβούλιο ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης. Όπως λοιπόν προκύπτει απ` όλα τα παραπάνω, άλλη μία συνεδρίαση της "ΚΜΑ" διακόπηκε πάλι και δεν πάρθηκαν αποφάσεις. Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα είναι άγνωστο σε μια στιγμή που χρειάζεται από την διοίκηση να πάρει αποφάσεις με τόλμη και αποφασιστικότητα γιατί τα προβλήματα είναι πολλά.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: