Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Παραίτηση Στειακάκη στον Εργοτέλη!!

Ο Γιώργος Στειακάκης παραιτήθηκε από το πόστο του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Εργοτέλης έπειτα από την άνοδο των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή.
Πλήρως αντίθετος με την απόφαση του ΔΣ της Football League ήταν ο Γιώργος Στειακάκης και αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Εργοτέλης.
Σε δηλώσεις του, μάλιστα, στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio ανέφερε: «Και εγώ εξεπλάγην με αυτά που πληροφορήθηκα. Η στάση που είχαμε αποφασίσει ως Εργοτέλης ήταν να είμαστε αρνητικοί. Και δεν ελήφθη καμία απόφαση από Δ.Σ της ομάδας να αλλάξει αφού δεν συζητήθηκε καν. Δεν μπήκε σε ψηφοφορία. Υποψιάστηκα κάτι αλλά εμείς είχαμε μείνει στην θέση της ομάδας μας και την ανακοίνωσή μας ότι είναι νομικά απαράδεκτο να μπουν Ολυμπιακος Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής στην Φούτμπολ Λιγκ.
Δεν είναι θέμα προσωπικό. Είναι θέμα λειτουργίας της ομάδας. Δηλαδή δεν σεβόμαστε τίποτα; Δεν ετέθη κανένα νέο δεδομένο, δεν ελήφθη καμία απόφαση. Δεν πρέπει να καταπατάμε την αξιοπρέπεια μας. Αν θεωρούν κάποιοι ότι είναι δικό τους μαγαζί ας το κρατήσουν.
Δεν μπορώ να παραμείνω με αυτήν την λογική. Με ενδιαφέρει η λειτουργία και η αξιοπρέπεια της ομάδας. Δηλαδή θα σκεφτούν όλοι ότι εμείς παίζουμε παιγνίδια. Ας μας ενημέρωναν ποια είναι τα νέα δεδομένα. Συνεχίζουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη. Ένας κάνει ό,τι θέλει μαζί με υπαλλήλους της ομάδας. Εμένα με προσβάλλει αυτή η στάση. Θα τα ανακοινώσω στα μέλη του συμβουλίου όλα.
Με πνίγει ότι αιωρείται πως ο Εργοτέλης κάνει μία έτσι και μετά άλλο. Δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι. Δεν μπορώ να το κάνω».



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: