Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ελπίζει σε Τσάμπιονς Λιγκ ο Ιμπραϊμοβιτς!!

Ελπίζει σε Τσάμπιονς Λιγκ ο Ιμπραϊμοβιτς
Αισιόδοξος πως ό,τι δεν κατάφερε να πανηγυρίσει με τις άλλες ομάδες στη μέχρι τώρα καριέρα του, δηλαδή την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, μπορεί να το πετύχει στην Παρί Σεν Ζερμέν δήλωσε ο Ζλάνταν Ιμπραϊμόβιτς.

Ο Σουηδός επιθετικός με δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ επεσήμανε ότι μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης με την νέα του ομάδα και πως εάν δεν το πίστευε τότε δεν θα είχε πειστεί να φορέσει τη φανέλα της γαλλικής ομάδας.

«Το μέλλον είναι εδώ και εγώ δεν θα ήμουν εδώ εάν δεν πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί Σεν Ζερμέν», τόνισε ο Σουηδός φορ και συνέχισε:

«Στην Παρί έχουν μαζευτεί πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και προσπαθεί να φτιάξει μια εξαιρετική ομάδα. Το γαλλικό πρωτάθλημα έχει αρχίζει να γίνεται πιο ανταγωνιστικό», υποστήριξε ο Ιμπραϊμοβιτς ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Κάρλο Αντσελότι με τον οποίο ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει τύχει να συνεργαστεί.

«Ήταν η μοίρα. Ήμασταν γείτονες το 2006 και κάτι παραλίγο να συμβεί το 2010. Τώρα τελικά δουλεύουμε μαζί. Μίλησα μαζί του πριν έρθω. Με έπεισε και μου είπε ότι είναι μια θαυμάσια ευκαιρία», κατέληξε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: