Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Μέχρι και SMS στέλνουν στον Σταφυλίδη!

Οι Γερμανοί της Λεβερκούζεν έχουν από πολύ κοντά τον νεαρό μπακ...

Μέχρι και SMS στέλνουν στον Σταφυλίδη!
Μπορεί πολλοί να νομίζουν ότι η Μπαγερ θα ασχοληθεί από του χρόνου με τον Σταφυλίδη όταν μετακομίσει στο Λεβερκούζεν, κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει. Ίσα-ίσα που οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας, παρακολουθούν πολύ στενά την πορεία του και φροντίζουν να του το δείχνουν.
Η μεταξύ τους επικοινωνία είναι συχνή και γίνεται ακόμη και με SMS στα γερμανικά. Τις επόμενες μέρες ο Σταφυλίδης θα αρχίσει και μαθήματα εκμάθησης γερμανικών που θα τον βοηθήσουν και στην συνεννόηση με τους ανθρώπους της νέας ομάδας του και στην καλύτερη προσαρμογή στη Μπουντεσλίγκα του χρόνου.  
Μάλιστα, ήδη έχουν κλείσει ραντεβού για γεύμα στην Ελλάδα με τον νεαρό μπακ προκειμένου να μιλήσουν από κοντά μαζί του και να μάθουν λεπτομέρειες από την καθημερινή εκγύμνασή του και φυσικά τη ζωή του.
Όσο για την φημολογία που έχει αναπτυχθεί ότι ο γερμανικός σύλλογος θα εγκαταστήσει μόνιμα στην Ελλάδα άνθρωπό του για να παρακολουθεί την πορεία του διεθνή μπακ με τις "μικρές" εθνικές, αυτό είναι κάτι που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής και το περιβάλλον του δεν γνωρίζουν, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει.     
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: