Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Απαντάει σήμερα ο Πελεκάνος!!

Το θέμα του Μιχάλη Πελεκάνου φτάνει όπως φαίνεται στο τέλος του μιας και σήμερα λήγει το τελεσιγραφο που έδωσε η ΚΑΕ Άρης για την απάντηση του σχετικά με την πρόταση που κατατέθηκε πριν μερικές ημέρες και ήταν η τελική, φτάνοντας στην οικονομική υπέρβαση.

Ο Έλληνας γκαρντ χθες το βράδυ επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ τα μηνύματα στην διάρκεια της ημέρας ήταν θετικά προς τον Άρη, ώστε να απαντήσει θετικά στην πρόταση.

Καταρχήν σε επικοινωνία που είχε άνθρωπος του Άρη με μέλος του τεχνικού τιμ του Παναθηναικού, επιβεβαιώθηκε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τους «πράσινους» για να τον αποκτήσουν, κάτι που είναι και απόφαση της διοίκησης Γιαννακόπουλου και έτσι απομένει η επιλογή της Βαλένθια, η οποία όμως δεν προχωράει επειδή ο Έλληνας γκαρντ δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα.
Οπότε ουσιαστικά η μοναδική πρόταση είναι αυτή του Άρη, με την οικονομική διαφορά να παραμένει ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Ένα σημαντικό στοιχείο το οποίο ίσως να παίξει καθοριστικό ρόλο για την υπόθεση του Μιχάλη Πελεκάνου είναι και το... ψηστήρι από τους νυν παίκτες του Άρη με τους οποίους γνωρίζεται επί σειρά ετών και από τους οποίους το τελευταίο 48ώρο δέχθηκε τηλεφωνήματα για να τον πείσουν να έρθει στην Θεσσαλονίκη και το Αλεξάνδρειο. Οι συγκεκριμένοι παίκτες των "κιτρίνων" του μετέφεραν τις πρώτες του εντυπώσεις, το πώς λειτουργεί η ομάδα και η διοίκηση και φυσικά την πεποίθηση τους ότι με αυτόν στο ρόστερ, μπορεί να πετύχουν πολλά την νέα χρονιά, να ανεβάσουν τον... πήχη.

Ο Μιχάλης Πελεκάνος σύμφωνα με πληροφορίες επιστρέφει στην θέση που είχε προ εβδομάδας, ότι θα πει το «ναι» στην ομάδα του Άρη και θα έρθει στην Θεσσαλονίκη καις το Αλεξάνδρειο.
Επίσης σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες μέλη του «ARIS GOLDEN CLUB» δεσμεύτηκαν προς τον Λευτέρη Αρβανίτη ότι θα βοηθήσουν οικονομικά για να αποκτηθεί ο Μιχάλης Πελεκάνος, αντιλαμβανόμενοι και αυτοί πως η συγκεκριμένη προσθήκη μπορεί να αλλάξει τους στόχους της ομάδας και να την ισχυροποιήσει σε σημαντικό βαθμό.

Σήμερα λοιπόν ο Λευτέρης Αρβανίτης θα επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο του Μιχάλη Πελεκάνου, προκειμένου να ακούσει την οριστική απόφαση του Έλληνα γκαρντ, με την ελπίδα να είναι θετική ώστε να ισχυροποιηθεί το ρόστερ και να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, οι οποίοι ήδη κρίνονται πετυχημένες σε σημαντικό βαθμό.

Στην περίπτωση που ο Μιχάλης Πελεκάνος απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του Άρη, τότε οι «κίτρινοι» θα στραφούν σε μία άλλη επιλογή που έχουν... τσεκάρει από την αμερικανική αγορά και ήδη έχουν κάνει μία πρώτη επαφή με τον εκπρόσωπο του ώστε να τον έχουν σε αναμονή για να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις.

«Τον χρειαζόμαστε αλλά...»


Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής κατά την επιστροφή της ομάδας από την Βουλγαρία ρωτήθηκε για τον Μιχάλη Πελεκάνο και την υπόθεση του, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει μεν ότι τον χρειάζεται αλλά να υπογραμμίζει δε ότι οι «κίτρινοι» δεν μπορούν να ανεβάσουν την προσφορά τους. Συγκεκριμένα είπε: «Τα γεγονότα είναι όπως τα γνωρίζετε. Είχαμε καθημερινή ενημέρωση από τον πρόεδρο. Έχουμε άριστη σχέση και επικοινωνία με τη διοίκηση και εκεί στηριζόμαστε για τη φετινή χρονιά. Έχει γίνει από μας μία σημαντική πρόταση και περιμένουμε την απάντησή του. Δεν είμαστε σε θέση λόγω της οικονομικής κατάστασής μας να αυξήσουμε ούτε ένα ευρώ την προσφορά μας. Κάναμε πολύ καλή πρόταση, τον χρειαζόμαστε, του δίνουμε ηγετικό ρόλο στην ομάδα και θα χαιρόμουν να τον είχα κι αυτόν μαζί μου».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: