Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ελευθεριάδης: «Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η στάση του κόσμου»

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σάκης Ελευθεριάδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την προσπάθεια που έγινε όλο αυτό το διάστημα αλλά και τον κόσμο του Ηρακλή.

Αρχικά αναφέρθηκε στη προσπάθεια που έγινε:

«Προσπαθήσαμε όλοι, ο κόσμος πάλεψε για το καλό της ομάδας και σήμερα μιλάμε για την εν μέρει αποκατάσταση της αδικίας και αυτό γιατί ο Ηρακλής αξίζει να είναι στην Σούπερ Λιγκ. Σήμερα δεν χαιρόμαστε γιατί συμμετέχουμε στην Φούτμπολ Λιγκ αλλά γιατί σε ένα χρόνο θα έχουμε την δυνατότητα να βρισκόμαστε στην Σούπερ Λιγκ».

Για τα θετικά που κράτησε από την όλη ιστορία:

«Στα θετικά δεν θα ξεχάσω ποτέ την στήριξη του κόσμου που μας εξέφραζε την αγωνία του. Η διοίκηση τα αντιμετώπισε με σωστές ενέργειες τα πράματα ώστε να φτάσουμε ως εδώ, υπήρξαν πολλές ώρες αγωνίας. Αυτή η διοίκηση μιλάει με πράξεις και όχι με λόγια. Η διοίκηση αφού πρώτα αξιοποίησε όλα τα δεδομένα θεώρησε καλύτερα να δουλέψει παρά βγαίνει και να μιλάει».

Για αυτούς που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο τόνισε:

«Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η στάση του κόσμου. Εμείς δώσαμε σε όλους να καταλάβουν την αδικία που υπέστη ο Ηρακλής. Καταλυτική παρουσία έπαιξε και ο Ιωαννίδης».

Για το αν υπάρχουν αμφιβολίες για την χθεσινή απόφαση:

«Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα αλλά με την χθεσινή απόφαση πιστεύω πως είναι δεδομένο ότι θα βρισκόμαστε στην Φούτμπολ Λιγκ».

Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου:

«Εδώ και καιρό το ΤΑΠ έχει μετατραπεί σε ΠΑΕ, το 51% ανήκει στον Παπαδόπουλο και το 49% στον κόσμο. Θα γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και θα οργανώσουμε και την ομάδα».

Για τον Παπαδόπουλο:

«Σας διαβεβαιώνω ότι ο Παπαδόπουλος έχει ως στόχο να κάνει έναν μεγάλο Ηρακλή και πόσο μάλλον τώρα που βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την Σούπερ Λιγκ».

Για τις μεταγραφές:

«Θα γίνουν κινήσεις αν μας δοθεί χρόνος, να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι θα προχωρήσουμε σε κινήσεις».

Για τον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου:

«Το Καυτανζόγλειο είναι η φυσική μας έδρα που θα μας δώσει την δύναμη να πετύχουμε τους στόχους μας. Για να γίνει αυτό πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση».

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο για όλα όσα έκανε για την ομάδα, είναι αυτός που μας έδωσε την δύναμη και μας έδειξε τον δρόμο ώστε να συνεχίσουμε αυτή τη δύσκολη μάχη. Δεν σταματάμε εδώ».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: