Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

«Ξενάγηση» στον Άρη!!

«Ξενάγηση» στον Άρη
Καλά τα εξωαγωνιστικά νέα που έρχονται από Βιντιάδη και Χάρις, αλλά η ΑΕΚ πέρα από χρήματα έχει ανάγκη από βαθμούς. Ο αγώνας της Κυριακής με τον Άρη στο ΟΑΚΑ έχει αποκτήσει μεγάλη σημασία, ειδικά μετά τις ήττες από Αστέρα και Ξάνθη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, και για το λόγο αυτό ο Βαγγέλης Βλάχος έχει επικεντρώσει εκεί την προσοχή των παικτών του.

Στην προπόνηση της Τετάρτης και λίγη ώρα αφότου πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας για τη νέα σεζόν, ο προπονητής της «Ένωσης» έκανε… φύλλο και φτερό στους παίκτες του τον αντίπαλο. Πρόβαλε μέσω βίντεο εκτεταμένα στιγμιότυπα από τους Θεσσαλονικείς, ενώ μοίρασε στους παίκτες του DVD με μονταρισμένα στιγμιότυπα από το παιχνίδι τους για να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Δεν παρέλειψε, δε, να αναλύσει και τα λάθη που έγιναν από τους παίκτες της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη επισημαίνοντας πώς θα πρέπει να αποφευχθούν.

Ανακάτεψε την τράπουλα

Ο Βαγγέλης Βλάχος δεν έχει αποσαφηνίσει τα πλάνα του για την ενδεκάδα της Κυριακής. Στη σημερινή προπόνηση και στις ασκήσεις τακτικής άφησε εκτός «βασικών» τους Γιάγκο, Μπουγαΐδη και Αρκούδα χρησιμοποιώντας ως στόπερ τους Κουτρουμπή και Τσούπρο και δεξί μπακ τον Βλάχο. Κορδέρο και Ρίκκα ήταν αμυντικά χαφ, μπροστά τους ως «δεκάρι» ο Γκερέιρο, ενώ Φούντας στα δεξιά, Λαγός στα αριστερά και Κατσικοκέρης στην κορυφή ήταν η τριπλέτα στην επίθεση.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: