Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Καλαντζής: «Άψογη συνεργασία με τον Ηρακλή»

Ο βουλευτής Καβάλας Γιώργος Καλαντζής μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" για την προσπάθεια που πραγματοποιήθηκε τον τελευταίο καιρό με στόχο την τελική δικαίωση Ηρακλή, Καβάλας και Ολυμπιακού Βόλου και την άνοδό τους στη Football League.

Ο κ. Καλαντζής είπε αρχικά:

«Ενδιαφέρθηκα όχι μόνο για την Καβάλα, αλλά και για τον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό Βόλου, δώσαμε έναν σημαντικό αγώνα μαζί με τον πρόεδρο του Ηρακλή, τον κ. Παπαδόπουλο, με άψογη συνεργασία και καταφέραμε τη δικαίωση. Να ευχαριστήσουμε έναν άνθρωπο που ξέρουν οι πρόεδροι, είναι πολύ ψηλά και πάνω από τον κ. Ιωαννίδη, όμως δεν μπορώ να πω το όνομά του, τον ίδιο τον κ. Ιωαννίδη, όπως και τους κ.κ. Μώραλη και Καλογιάννη, αλλά και τον κ. Πιλάβιο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε γενικότερα στην κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου:

«Πρέπει να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα, το ποδόσφαιρο δε σώθηκε όταν ο Γερουλάνος έριξε Ηρακλή,. Βόλο και Καβάλα. Πρέπει να μπει το μαχαίρι εκεί που πρέπει και να είναι δίκαιο αυτό που πρέπει να γίνει. Υπήρξαν στημένα παιχνίδια, αλλά αυτά δεν μπορείς να τα λες έωλα, χωρίς στοιχεία. Υπάρχουν ύποπτα παιχνίδια, αλλά πρέπει η δικαιοσύνη να επιληφθεί. Ευθύνη έχουμε κι εμείς οι φίλαθλοι και όλοι οι φορείς. Χρειάζεται ειλικρινής διάθεση όλων, Αν λείψει έστω κι ένας κρίκος από την αλυσίδα δε γίνεται».

Τέλος, για τον Γιάννη Ιωαννίδη τόνισε: «Ήταν καταλυτική η προσπάθειά του και οι χειρισμοί του, σημαντική η συμβολή του. Βέβαια, ευτυχώς που υπήρχε ο Ηρακλής και αυτό του το αναγνωρίζουν οι Ηρακλειδείς…».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: