Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Ψάχνουν το «θαύμα» της Μόσχας στην ΑΪΚ για την πρόκριση!!

Τον απόλυτο αιφνιδιασμό προκάλεσε ο Ατρόμητος στους Σουηδούς, καθώς ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι οι Περιστεριώτες υποχρέωσαν την ΑΪΚ στην πρώτη της φετινή εντός έδρας ήττα.

Ψάχνουν το «θαύμα» της Μόσχας στην ΑΪΚ για την πρόκριση
Πολύ καλά έμαθαν τον Ατρόμητο στη Σουηδία όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από την ανάγνωση του Τύπου της χώρας, με τους ρεπόρτερ στα θέματα της ΑΪΚ να προσπαθούν ακόμα να αναλύσουν τι έφταιξε και προέκυψε η πρώτη εντός έδρας ήττα μέσα στη σεζόν.

Μεγάλο βάρος της ευθύνης έχει επιρριφθεί και δικαιολογημένα στον κατά συνθήκη δεξιό μπακ της ομάδας, Κένι Πάβεϊ που στο πρώτο γκολ έχει χάσει τον Μαρσελίνιο, στο δεύτερο δεν μαρκάρει από κοντά τον Βραζιλιάνο, στο πέναλτι που κερδίζει ο Ατρόμητος έχει χάσει για ακόμα μια φορά τον Μαρσελίνιο, ενώ έχασε και το πέναλτι στο 50', όταν νικήθηκε από τον Γκορμπούνοφ. Στο κάδρο των ευθυνών βρίσκεται και ο έτερος μπακ, Περέιρα «καθώς δεν γίνεται να πετύχεις στην Ευρώπη με έναν 33χρονο ο οποίος αποτελεί μια μετριότητα από τη δεύτερη κατηγορία της Σουδίας».

Επιπλέον, οι Σουηδοί χαρακτηρίζουν λανθασμένη την επιλογή του Αντρέας Αλμ να αρχίσει με τον Κάλγκρεν στο τέρμα, καθώς ήταν φανερά ανέτοιμος από τη μακρά αποχή του λόγω τραυματισμού και επιπρόσθετα καταλογίζουν στην ΑΪΚ ότι δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να πιέσει ουσιαστικά μια ομάδα όπως ο Ατρόμητος που την περσινή σεζόν είχε 29-7 τέρματα εντός έδρας.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο δημοσιογράφος της «aftonbladet.se», Όσκαρ Μένσον, «περισσότερη δράση υπήρχε στις εξέδρες από τους οπαδούς της ΑΪΚ που διαμαρτύρονταν στους διαιτητές, κατέγραφαν με βίντεο τους αντιπάλους και τους Έλληνες οπαδούς».

Τέλος, γίνεται αναφορά και στη διαιτησία του ματς από τον Γερμανό, Ντίνγκερτ, με τον δημοσιογράφο να τονίζει ότι «η ΑΪΚ εξασφάλισε ένα ελεύθερο εισιτήριο για να επιστρέψει στη διεκδίκηση του ματς, όταν το σκορ ήταν 2-0, όταν ο Ντίνγκερτ υπέδειξε πέναλτι που δεν κατάλαβα γιατί το έδωσε ακόμα και μετά από πολλά ριπλέι».

Συμπερασματικά, η ΑΪΚ σύμφωνα με τα σχόλια, ψάχνει το «θαύμα» της Μόσχας όταν το 2012, ηττήθηκε εντός έδρας από την ΤΣΣΚΑ με 1-0, αλλά στη Ρωσία επικράτησε με 2-0, περνώντας στους ομίλους του Europa League.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: