Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Τελευταίο επεισόδιο με Λούκας;

Το σήριαλ της παραμονής του Λούκας στον ΠΑΟΚ πλησιάζει στο τέλος του. Ο Ισπανός θα βρεθεί στην πατρίδα του με τον ατζέντη του και θα επιστρέψει με την τελική και… βελτιωμένη πρόταση της Λα Κορούνια.

Τελευταίο επεισόδιο με Λούκας;
Ειδική άδεια εξασφάλισε ο Λούκας Πέρεθ από τον ΠΑΟΚ, λίγο πριν τον επαναληπτικό με την Σπαρτάκ Τρνβα στην Σλοβακία. Ο λόγος είναι το θέμα της παραμονής του στον «δικέφαλο του Βορρά».

Προκειμένου λοιπόν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα βρεθεί την Κυριακή στην πατρίδα του και μαζί με τον ατζέντη του θα έχουν νέες επαφές με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Η άδεια του παίκτη θα τον κρατήσει μακριά από την ομάδα τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, όμως στον ΠΑΟΚ περιμένουν η επιστροφή του να συνοδευτεί με την τελική πρόταση των Γαλικιανών.

Η τελευταία προσφορά της Λα Κορούνια δεν είχε ικανοποιήσει τους Θεσσαλονικείς και γι’αυτό τον λόγο δόθηκε η δυνατότητα στον ποδοσφαιριστή να βρεθεί στην Ισπανία και να πιέσει την ομάδα να «ανεβάσει» και μάλιστα σημαντικά το ποσό για την απόκτησή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: