Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Λούντζης: «Ήρθε η ώρα!»

Τρεις χαμένους ημιτελικούς μετράει η φουρνιά των Εφήβων και ο Μιχάλης Λούντζης μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε ότι έφτασε η ώρα να φτάσουν στον τελικό νικώντας απόψε τη Λιθουανία.

Λούντζης: «Ήρθε η ώρα!»
Έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους είναι οι παίκτες της Εθνικής U18 στον αποψινό ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων που διεξάγεται στο Βόλο κόντρα στη Λιθουανία, όπως δήλωσε ο Μιχάλης Λούντζης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να δικαιωθούμε όλοι μας και να δείξουμε ότι τα παθήματα γίνονται μαθήματα», τόνισε ο νεαρός γκαρντ του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ξέρουμε τις αδυναμίες τους και εκείνοι τις δικές μας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούντζης στην εκπομπή του Χρήστου Ρομπόλη

Για το αν μπόρεσε να κοιμηθεί μετά τη σπουδαία νίκη επί της Γαλλίας:

«Είχαμε υπερένταση, αλλά γνωρίζουμε ότι εκεί τελείωσε το παιχνίδι, αφού ξέραμε ότι έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Για το πώς διαχειρίζονται τα παιχνίδια της διοργάνωσης:

«Δεν είναι καθόλου εύκολο. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που πρέπει να διαχειριστείς, καθώς υπάρχουν εννιά αγώνες σερί. Πρέπει να αλλάζεις την ψυχολογία σου από αγώνα σε αγώνα».

Για την πορεία της Εθνικής στη διοργάνωση:

«Τα φιλικά δείχνουν ένα δείγμα, αλλά τα επίσημα είναι εκείνα που μετρούν στο τέλος. Ξέραμε ότι στο φιλικό είχαμε χάσει σχετικά εύκολα από τη Γαλλία και θέλαμε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και για αυτό παλέψαμε για τη νίκη. Δεν ξέρω αν ήταν πιο χαλαροί οι Γάλλοι. Στο φιλικό μας είχαν κερδίσει με 30 πόντους, κάτι που είχαν στο μυαλό τους και πίστευαν ότι θα είναι πιο εύκολο. Γι' αυτό μπήκαν πιο χαλαροί σε σχέση με εμάς».

Για τον αποψινό αγώνα με τη Λιθουανία:

«Πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτεροι. Στον όμιλο χάσαμε από τη Λιθουανία και τη Βοσνία που είναι στους τέσσερις και αυτό λέει πολλά. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ξέρουμε τις αδυναμίες τους και εκείνοι τις δικές μας».

Για την κόπωση από το τουρνουά:

«Ο κόσμος πάντα μας βοηθάει και είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που έχει συμβάλει στις νίκες. Όσον αφορά την ενέργεια, έχουν μείνει δύο παιχνίδια. Είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».

Για το γεγονός πολλά από τα παιδιά της ομάδας έχουν χάσει τρεις ημιτελικούς:

«Τώρα θα μιλήσω εκ μέρους των παιδιών που έχουν παίξει, αφού εγώ έχω παίξει μόνο σε έναν. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να δικαιωθούμε όλοι μας και να δείξουμε ότι τα παθήματα γίνονται μαθήματα».

Για τον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι έχει συμπαίκτες τον Χαραλαμπόπουλο και τον Παπαγιάννη:

«Είναι πιο εύκολο να έχεις στην Εθνική συμπαίκτες που είναι και στον Παναθηναϊκό. Στα αποδυτήρια έχουμε πολύ καλό κλίμα και αυτό μας βοηθάει να αποδώσουμε καλύτερα».

Για τη συνεργασία με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς:

«Είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής και όλοι θα μάθουμε δίπλα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: