Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Αργεί ο Κορδέρο!!


Το δρόμο για την Αθήνα παίρνει ο Μιγκέλ Κορδέρο μετά τη βαριά θλάση που υπέστη και θα τον κρατήσει εκτός υποχρεώσεων της ΑΕΚ για πάνω από ένα μήνα. Μπαρμπόσα στον άξονα ετοιμάζει ο Δέλλας.

Αργεί ο Κορδέρο
Η ατυχία με τους μυϊκούς τραυματισμούς, που άρχισε να ταλαιπωρεί τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο από τον Δεκέμβρη, επέστρεψε! Ο Ισπανός μέσος υπέστη βαριά θλάση στον δεξιό τετρακέφαλο και εκτιμάται πως θα μείνει εκτός δράσης για πάνω από ένα μήνα. Αυτό σημαίνει πως χάνει όχι μόνο το υπόλοιπο της προετοιμασίας, αλλά και την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Κορδέρο θα επιστρέψει την Κυριακή στην Αθήνα για να αρχίσει άμεσα θεραπεία, προκειμένου να μειωθεί ο χρόνος απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Πρόκειται για το δεύτερο πλήγμα της ΑΕΚ στη θέση του κεντρικού χαφ, καθώς είχε προηγηθεί ο τραυματισμός του Κυριάκου Ανδρεόπουλου.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για την ΑΕΚ, αφού πέραν των δύο προαναφερθέντων ο Ρόναλντ Βάργκας συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό πόδι και την περόνη, ενώ ο Θέσαρ Άρθο προπονείται ακόμη μόνος του μετά τη θλάση στον πνεύμονα που υπέστη. Οι δύο τους, όπως επίσης και ο Μάνταλος που συμμετέχει σε κάποιες ασκήσεις με μπάλα αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος για προπόνηση με επαφές, θα απουσιάσουν από το δυνατό φιλικό της Κυριακής με την Ανόρθωση.

Σε αυτό ο Τραϊανός Δέλλας έδειξε την πρόθεσή του να χρησιμοποιήσει τον Μπαρμπόσα σε ρόλο κεντρικού μεσοεπιθετικού, με τους Αραβίδη και Πλατέλλα να πλαισιώνουν τον Τζεμπούρ. Χθες δοκίμασε σχήμα με Ανέστη στο τέρμα, Σοϊλέδη, Γκάλο, Λαμπρόπουλο και Κολοβέτσιο στην άμυνα, Γιόχανσον και Ανάκογλου στο κέντρο και την τετράδα που προαναφέρθηκε μπροστά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: