Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Όταν ο Μέσι έκανε «σεφτέ» κόντρα στον Παναθηναϊκό!! (pics/video)

Σαν σήμερα, ακριβώς πριν 10 χρόνια, ο Λιονέλ Μέσι άνοιγε λογαριασμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, με πρώτο «θύμα» του τον Παναθηναϊκό. To sport-fm.gr θυμάται το πρώτο γκολ του Αργεντινού επιθετικού.

Όταν ο Μέσι έκανε «σεφτέ» κόντρα στον Παναθηναϊκό (pics/video)

Πρώτο του «θύμα» ο Παναθηναϊκός, που στις 2 Νοεμβρίου του 2005 ηττήθηκε με 5-0 στο «Καμπ Νου» από τη «δαιμονισμένη» τότε Μπαρτσελόνα του Φρανκ Ράικαρντ.

Οι «πράσινοι» με προπονητή τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι, υποτάχθηκαν στις ορέξεις του Ροναλντίνιο και της παρέας του, που βρήκαν δίχτυα πέντε φορές, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σάμουελ Ετό που σκόραρε τα τρία από τα πέντε τέρματα. Μάλιστα, αν δεν ήταν σε μεγάλη μέρα εκείνη τη βραδιά ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα για την ελληνική ομάδα.

inner

Εκείνο όμως που θα θυμούνται άπαντες, είναι το πρώτο γκολ του μάγου Λιονέλ Μέσι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχοντας συμπληρώσει τα 18, μόλις πριν τρεις μήνες, ο Αργεντινός επιθετικός θα βρει δίχτυα για πρώτη φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και έκτοτε δεν θα σταματήσει ποτέ.

Μπορεί να ήταν το μοναδικό γκολ του εκείνη τη σεζόν, αλλά από τότε και μετά, βρήκε δίχτυα άλλες 76 φορές.

Ο Μέσι άνοιξε τον προσωπικό του λογαριασμό, όταν στο 34ο λεπτό εκείνου του ματς και ενώ το σκορ ήταν ήδη 2-0, μπήκε στην περιοχή και εκμεταλλευόμενος το παιδαριώδες λάθος των Μπίσκαν και Δάρλα, πήρε τη μπάλα και πλάσαρε ιδανικά τον Μάριο Γκαλίνοβιτς.

Με αφορμή το πρώτο γκολ του Μέσι πάντως, η Μπαρτσελόνα ετοίμασε ένα βίντεο με το Top 10 στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Θυμηθείτε το πρώτο γκολ του Μέσι στο Τσάμπιονς Λιγκ



Το Top 10 του Μέσι στο Τσάμπιονς Λιγκ






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: