Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Τρίχες ο Πογιέτ, για κλάματα ο ΠΑΟ, -30 ο ΠΑΟΚ!!

Φοβερή πρόβλεψη Αλέφαντου στο Sportdog για πρωτάθλημα και Ολυμπιακό! Άγριο χώσιμο στον Τούντορ και αποθέωση Ερνάνι! Ποιος παίκτης είναι για... να σπάει πέτρες σε νταμάρια;Δεν ήταν ντέρμπι αυτό που είδαμε. Τρίχες! Ένα ματς ισοδύναμων ομάδων ήταν, καμία σχέση με μεγάλα ματς του παρελθόντος όταν οι δυο ομάδες είχανε μεγάλους παίκτες. Αυτό ήταν ένα ματς που θα το ξεχάσουν όλοι. Θα ήταν άδικο αν νικούσε η μία ή η άλλη ομάδα, η ισοπαλία ήταν δίκαιη. Κι αυτά που λένε για το νέο προπονητή της ΑΕΚ ότι έκανε την αλλαγή του Κορδέρο και έκανε και έρανε, τρίχες. Κι ένα παιδάκι θα το έκανε αυτό, τίποτα δεν άλλαξε ο προπονητής της ΑΕΚ. Απλώς η ΑΕΚ έτρεχε και έπαιζε δυναμικά, αυτό είναι το στιλ της φέτος.

Εγώ είδα ένα λάθος που κάνουν στην ΑΕΚ, βάζουν τον Μπαρμπόζα στο κέντρο. Έναν παίκτη έχετε καλό και διεισδυτικό και δεν τον βάζετε μπροστά; Για δείτε το αυτό το πράγμα που σας λέω. Κατά τα άλλα, για κλάματα ο Παναθηναϊκός να μην μπορεί να βάλει ένα γκολ στον Λαμπρόπουλο και στον Κολοβέτσιο… Κάποτε έπαιζε η ΑΕΚ με Στέλιο Μανωλά στόπερ, με Δέλλα, με Καψή, για να μην πάω πιο παλιά.

Ο Ολυμπιακός θα τελειώσει το πρωτάθλημα με 20 και 30 βαθμούς από τους αντιπάλους του. Μέτριοι παίκτες οι άλλες ομάδες και μέτριους προπονητές. Τούντορ λέει. Το έχουμε πει, ένας προπονητής Κροάτης υπάρχει και αυτός είναι μόνο ο Μπίλιτς.

Τα χάλια του είχε ο ΠΑΟΚ. 30 βαθμούς θα τερματίσει πίσω από τον Ολυμπιακό! Προηγείται στο σκορ, και αντί να αλλάξει τακτική, πάει να βάλει κι άλλα γκολ. Τον πλάκωσε στις αντεπιθέσεις στο β΄ ημίχρονο ο Βεργέτης, πρώτη φορά μου άρεσε η τακτική του Βεργέτη. Έκανε ωραία αλλαγή του Παπαδόπουλου με τον Μάσα και έπρεπε να φάει 4 γκολ ο ΠΑΟΚ. Όχι απλώς να χάσει όπως έχασε, αλλά να φάει τέσσερα.

Στην κόντρα τον έπαιζε ο Αστέρας και χτυπούσε επίτηδες τους 3 αργούς πίσω του ΠΑΟΚ. Με Τζαβέλα, Κόστα, Βίτορ, αυτά θα παθαίνεις. Δεν μπορείς να παίζεις 3-5-2 και να στέλνεις τους πλάγιους μπακ-χαφ να παίζουν μόνιμα έξω δεξιά και έξω αριστερά! Ποδόσφαιρο είναι αυτό; Να σε γδύνει ο αντίπαλος με μία αντεπίθεση;

Τελείωσε το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός καταρρίπτει αυτά που λένε για τη διαιτησία. Οι εικόνες των ομάδων μιλάνε στο γήπεδο. Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Ο Ολυμπιακός ήταν αρνητικός στο α΄ ημίχρονο αλλά στο β΄ μέρος ανέβηκε με τις αλλαγές του Σίλβα, βοήθησε πολύ ο Ερνάνι και ο Ντουρμάζ. Ο Ερνάνι από το ματς με τον Πλατανιά στο Κύπελλο έδειξε ότι επιτέλους ανεβαίνει. Ως τότε δεν είχε δείξει απολύτως τίποτα. Τώρα φαίνεται ότι είναι καλύτερος του Σεμπά ο οποίος είναι μόνο πειθαρχημένος να κυνηγάει τον αντίπαλο μπακ, αλλά επιθετικά δεν απειλεί. Ο Ολυμπιακός στο β΄ ημίχρονο είχε ταχύτητα και κίνηση, στοιχεία που του έλειψαν στο α΄ μέρος. Εκεί η Βέροια μπορούσε να έχει προηγηθεί.

Δεν τον φοβάμαι τον Ολυμπιακό, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να τερματίσει αήττητος. Ένα ματς ουσιαστικά δύσκολο μένει στη Λεωφόρο και αυτό πλησιάζει, δεν είναι σε καλή κατάσταση ο Παναθηναϊκός.

Ο Ολυμπιακός τώρα πάση θυσία πρέπει να νικήσει τους Κροάτες εδώ πέρα. Πάση θυσία, διότι την παρακολουθώ την Άρσεναλ, είναι πολύ καλή ομάδα, μου αρέσει, θα είναι πολύ δύσκολο στο Καραϊσκάκη το τελευταίο ματς με την Άρσεναλ.

Η Ντιναμό θέλει μεγάλη προσοχή, τη θεωρώ καλή ομάδα, θα έρθουν εδώ να τα παίξουν όλα για όλα. Ο Ολυμπιακός πάντως πιστεύω ότι θα την πάρει.

Δε μου αρέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Φαν Χάαλ. Με τον Ρούνεϊ μπροστά, τον λένε και μεγάλο παίκτη εδώ πέρα, τον παλαιστή, να σπάει πέτρες σε νταμάρια είναι! Ένας Καρέλης της Αγγλίας είναι!

Η Τσέλσι είναι σε δραματική κατάσταση. Την πάτησε η Λίβερπουλ του Κλοπ. Από την αρχή της σεζόν που βλέπω τον Μουρίνιο φέτος τρίβω τα μάτια μου. Τραγική η Τσέλσι. Μάζεψε πολλούς σαπάκηδες, έκανε το λάθος να μαζέψει και να διατηρήσει μεγάλους σε ηλικία παίκτες, θέλει να τον αγαπάνε οι παίκτες του και δείχνει εμπιστοσύνη σε ορισμένα ψόφια άλογα. Πήραν το πρωτάθλημα και καταρρεύσανε. Ο Τέρι δεν μπορεί να περπατήσει! Ανύπαρκτος ο Όσκαρ. Ακόμα και ο Αζάρ έχει πέσει πολύ, δεν ξέρω αν θέλουν να τον διώξουν ορισμένοι μέσα στα αποδυτήρια, δεν μπορώ να εξηγήσω αυτήν την εικόνα της Τσέλσι.

Έκανε μεγάλα λάθη φέτος, έδωσε τον Τσεχ στην Άρσεναλ και από τότε που τραυματίστηκε ο Κουρτουά παίζει με ανύπαρκτο γκολκίπερ. Ο Ζουμά, ένα βαρύ κορμί, έπαιζε τώρα με τη Λίβερπουλ πλάγιο μπακ επειδή δεν είχε τον Ιβάνοβιτς. Ο Τέρι δεν μπορεί να στρίψει. Πήγε και πήρε τον ανύπαρκτο Φαλκάο από τη Μάντσεστερ για να δείξει ότι "να, εγώ είμαι ο προπονηταράς που θα τον αναστήσω". Τι ασχολείσαι ρε με όλους τους ξεπεσμένους; Ερείπια παίκτες έχεις!*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: