Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Κοντά στην ανανέωση με Μπάγερν ο Γκουαρδιόλα!!

Πολύ κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μπάγερν Μονάχου για ακόμα δύο χρόνια, βρίσκεται ο Πεπ Γκουαρδιόλα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Κοντά στην ανανέωση με Μπάγερν ο Γκουαρδιόλα

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Γκιουαρδιόλα έχει στο τραπέζι πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του και το βλέπει με θετικό μάτι, παρά το δεδηλωμένο ενδιαφέρον για τον Ισπανό τεχνικό από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, όπως η Σίτι και η Τσέλσι.

Ο Γκουαρδιόλα, δηλώνει ικανοποιημένος από τη ζωή στο Μόναχο, έχοντας προσαρμοστεί πλήρως ο ίδιος και η οικογένεια του στη Γερμανία, κάτι που φαίνεται πως θα παίξει σημαντικό ρόλο στην όποια απόφαση κληθεί να πάρει για το προπονητικό του μέλλον.

Ταυτόχρονα, τα δημοσιεύματα από την Ισπανία θεωρούν πως ο Ισπανός τεχνικός θα πει τελικά το «οκ» στους «Βαυαρούς», αφού δεν αισθάνεται έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα, στο κορυφαίο κατά πολλούς πρωτάθλημα του κόσμου.

Η πρόταση που έχει από τη Μπάγερν είναι για ανανέωση για τα επόμενα δύο χρόνια και αναμένεται να την αποδεχθεί, πριν τη λήξη του συμβολαίου του, το προσεχές καλοκαίρι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: