Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Καρέλης: «Κάναμε αυτά που έπρεπε στο γήπεδο»

Θα μπορούσε να νικήσει την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Νίκο Καρέλη που υποσχέθηκε ότι θα γίνει το κατά δύναμιν ώστε να ανέβει βαθμολογικά το «τριφύλλι». «Να παίζουμε πιο γρήγορα».

Καρέλης: «Κάναμε αυτά που έπρεπε στο γήπεδο»
Ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά όχι από τις φάσεις που δημιούργησε, εμφανίστηκε ο Νίκος Καρέλης. Ο Έλληνας επιθετικός υποσχέθηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν το καλύτερο στη συνέχεια και σχολίασε ότι η ομάδα του πρέπει να παίζει πιο γρήγορα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή «Kick Off» του ΣΚΑΙ

«Κάναμε αυτά που έπρεπε στο γήπεδο, δεν δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, αλλά θα μπορούσαμε με τον Μπεργκ να είχαμε σκοράρει. Δεν μας βοήθησε η τύχη. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα επόμενα παιχνίδια για να ανέβουμε βαθμολογικά», σχολίασε αρχικά.

Για το αν έχει κάποιο πρόβλημα στη δημιουργία των φάσεων το «τριφύλλι» ανέφερε: «Βλέπουμε τον αντίπαλο και προσπαθούμε ανάλογα να ανταπεξέλθουμε στους παίκτες του. Όλοι δουλεύουμε για το καλύτερο και πιστεύουμε πως θα έρθει. Πιστεύω πως στο τελευταίο στάδιο θα είμαστε εκεί που πρέπει».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει πίεση απάντησε: «Πάντα υπάρχει πίεση όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό και ο κόσμος περιμένει το καλύτερο. Εμείς προσπαθούμε, αλλά δεν είναι πάντα εφικτό».

Στο τέλος μίλησε και πάλι για την ανάπτυξη της ομάδας του: «Θα πρέπει να παίζουμε πιο γρήγορα την μπάλα να βγαίνουμε στην επίθεση με μεγαλύτερη ταχύτητα από όλες τις πλευρές, όχι μόνο από τον άξονα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: