Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Σάντσεθ: «Υποχρέωση να παλέψουμε μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα»


Το σύνθημα για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό μετά το 0-0 με την ΑΕΚ έδωσε ο Σάντσεθ, σχολιάζοντας ότι πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια για τον τίτλο και πως η καλύτερη ευκαιρία ήταν του Μπεργκ.

Σάντσεθ: «Υποχρέωση να παλέψουμε μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα»
Υποχρεωμένοι να παλέψουν για το πρωτάθλημα, παρά το -8 από την κορυφή μετά και το 0-0 με την ΑΕΚ είναι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα και με τον Σέρχιο Σάντσεθ. Παράλληλα, σχολίασε ότι την καλύτερη ευκαιρία στο ματς την είχε ο Μάρκους Μπεργκ.

«Ήταν δύσκολος αγώνας, αλλά και οι δύο ομάδες στάθηκαν καλά τακτικά. Απόψε θεωρώ ότι κέρδισαν οι αμυντικοί τους επιθετικούς, όμως την καλύτερη ευκαιρία την είχε ο Παναθηναϊκός με το σουτ του Μπεργκ», σχολίασε για το ντέρμπι.

Όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για την απόδοσή του, ανέφερε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Για δύο μήνες δεν μπορούσα να παίξω. Έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένος, οξύς και η ομάδα συνολικά το ίδιο έπραξε. Παρ' όλα αυτά παίξαμε πολύ καλά, αλλά και ο αντίπαλος έδωσε ένταση στο ματς».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την απόσταση του «τριφυλλιού» από την κορυφή, είπε: «Η φανέλα με την οποία παίζουμε μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε να μαχόμαστε για το πρωτάθλημα. Βεβαίως υπάρχουν οι βαθμοί που μας χωρίζουν, αλλά και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στο ποδόσφαιρο έχω δει πολλά... Υποχρέωση μας είναι να πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: