Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Οι «μνηστήρες» για τον πάγκο της Παρί!!


Παρελθόν από τον πάγκο της Παρί φαίνεται πως θα αποτελεί από το καλοκαίρι ο Λοράν Μπλαν και ήδη γαλλικά δημοσιεύματα ψάχνουν τον διάδοχο. Βλέπουν Γκουαρδιόλα, Βενγκέρ οι Γάλλοι, «κομμένος» ο Μουρίνιο.

Οι «μνηστήρες» για τον πάγκο της Παρί
Τον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον Λοράν Μπλαν στο τιμόνι της Παρί Σεν Ζερμέν, αναζητούν στο Παρίσι, με σημερινό δημοσίευμα της «L’ Equipe» να θέτει επί τάπητος, τα ζητήματα για το νέο προπονητή των «Παριζιάνων».

Το συμβόλαιο του Λοράν Μπλαν λήγει το καλοκαίρι και παρά το γεγονός πως ο ίδιος θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα, φαίνεται πως δεν θα λάβει το πράσινο φως από τους ιδιοκτήτες της Παρί, που θα ψάξουν ένα καινούριο πρότζεκτ.

Με σχεδόν δεδομένη την αποχώρηση του Ιμπαΐμοβιτς το καλοκαίρι, αλλά και τη δεδομένη κίνηση για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ, η Παρί θα προσπαθήσει να ξεκινήσει ένα νέο εγχείρημα, δε διαφορετικό «τιμονιέρη» αυτή τη φορά.

Παρόλο που τα σενάρια ήθελαν τον Ζοζέ Μουρίνιο να είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας του Παρισιού, η «L’ Equipe» αναφέρει ότι δεν θα είναι τελικά αυτός ο εκλεκτός, αφού θεωρείται ως μη αξιόπιστη λύση.

Αντίθετα, επικρατέστεροι για τη θέση είναι ο Αρσέν Βενγκέρ, του οποίου το συμβόλαιο με την Άρσεναλ λήγει το καλοκαίρι, αλλά και ο Γκουαρδιόλα, αν τελικά δεν ανανεώσει με τη Μπάγερν Μονάχου, την ώρα που «παίζει» και το όνομα του Ντιέγκο Σιμεόνε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: