Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Προς διαζύγιο με Αναστασίου!

Κρίσιμες ώρες οι επόμενες στον Παναθηναϊκό. Εν αναμονή του ραντεβού Αλαφούζου-Αναστασίου, με πιθανότερο σενάριο τη λύση της συνεργασίας. Οι πιθανές λύσεις για την επόμενη μέρα.

Προς διαζύγιο με Αναστασίου

Κρίσιμη για το θέμα αυτό θα είναι η συνάντηση που θα έχει μέσα στη μέρα ο Γιάννης Αλαφούζος με τον 42χρονο τεχνικό, καθώς οι αποφάσεις θα είναι άμεσες. Στην παρούσα φάση, η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι το πιθανότερο σενάριο, αλλά χωρίς να είναι τίποτα δεδομένο πριν γίνει το ραντεβού. Ο ίδιος ο Γιάννης Αναστασίου παρά την αυξανόμενη πίεση στις πλάτες του δεν έδειχνε μέχρι πρότινος καμία πρόθεση παραίτησης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν εξ αρχής ο πρώτος και μεγαλύτερος υποστηριχτής του Γιάννη Αναστασίου, στον οποίο παρείχε απλόχερα εμπιστοσύνη σε πολλές περιπτώσεις, αλλά φαίνεται πως πλέον κι εκείνος έχει τις αμφιβολίες του και παρότι αντιλαμβάνεται πως δεν ευθύνεται αποκλειστικά ο προπονητής για την εικόνα της ομάδας, έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι’ αυτή. Η σταθερά προβληματική εικόνα της ομάδας και η στάση του κόσμου, που έχει στηρίξει πολύ την προσπάθεια που γίνεται αλλά χάνει πλέον την υπομονή του, έχουν αναγκάσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ να σκεφτεί σοβαρά για το θέμα του προπονητή. Οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν τώρα και όχι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ειδικά από τη στιγμή που το Σάββατο υπάρχει και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Εφόσον, τελικά, υπάρξει λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Αναστασίου, το πιθανότερο είναι ο διάδοχος να είναι ένας ξένο προπονητής εγνωσμένης αξίας κι όχι κάποιος από την ελληνική αγορά, παρότι έχουν ακουστεί τα ονόματα των Μαρίνου Ουζουνίδη και Μιρτσέα Λουτσέσκου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: