Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Εκτός νοσοκομείου ο Όντομ σε δέκα ημέρες!!

Οι γιατροί του Λαμάρ Όντομ ανακοίνωσαν ότι ο πρώην μπασκετμπολίστας θα βγει σύντομα από την κλινική. Το πρόβλημα είναι πως κάποιος θα πρέπει να τον πείσει να συνεχίσει το πρόγραμμα απεξάρτησης…

Εκτός νοσοκομείου ο Όντομ σε δέκα ημέρες
Όλο και καλύτερα τα νέα για τον Λαμάρ Όντομ, ο οποίος σε δέκα ημέρες θα βγει από την κλινική του Λος Άντζελες όπου νοσηλεύεται μετά το γεμάτο αλκοόλ και ναρκωτικά επεισόδιο που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή.

Αυτό δήλωσαν οι θεράποντες ιατροί, οι οποίοι ωστόσο τόνισαν πως θα πρέπει να συνεχίσει εκτός κλινικής το πρόγραμμα απεξάρτησης είτε ως εσωτερικός είτε ως εξωτερικός ασθενής.

Παρ’ όλα αυτά σύμφωνα με δηλώσεις ανθρώπου από το κοντινό του περιβάλλον, ο Όντομ συνεχίζει να βρίσκεται σε άρνηση θεωρώντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και πως το πρόγραμμα απεξάρτησης είναι κάτι περιττό.

Οι φήμες που ήθελαν την Κλόε Καρντάσιαν να τον φιλοξενεί σπίτι της, έχουν καταρριφθεί. Η πρώην σύζυγός του, ωστόσο, προσπαθεί να τον πείσει να συνεχίζει την θεραπεία του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: