Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Πάει για δύο η ΑΕΚ!!

Για σέντερ και σούτινγκ γκαρντ κινείται η ΑΕΚ. Στη λίστα ο Ρόμπερτς, αλλά εξετάζονται κι άλλοι για το «5», φαβορί ο Ντελινινκάιτις για το «2», προς δανεικός ο Σκραμπ.

Πάει για δύο η ΑΕΚ

Ο Κρις Γουόρεν μετά τη βελτίωση που παρουσίασε εσχάτως φαίνεται πως σώζει τη θέση του στην ομάδα και αυτός που οδεύει στην έξοδο είναι ο Φιλ Σκραμπ. Ο Καναδός σούτινγκ γκαρντ παίζει από ελάχιστα ως καθόλου και αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός, μιας και στην ΑΕΚ πιστεύουν στο ταλέντο του και δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο. Φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο Τόμας Ντελινινκάιτις, με τον οποίο έχουν γίνει επαφές. Ο 33χρονος Λιθουανός, που είναι ελεύθερος, γνωρίζει καλά την ομάδα και θα χρειαστεί λιγότερο χρόνο προσαρμογής, ενώ πέρσι είχε βοηθήσει σημαντικά έχοντας 9,4 πόντους, 1,5 ασίστ και 1,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Σε ό,τι αφορά στη θέση του σέντερ, η ΑΕΚ ψάχνει κάτι καλύτερο από τον Όντερα Ανοσίκε, που είναι θετικός αμυντικά αλλά λίγος επιθετικά. Ο Ρόναλντ Ρόμπερτς είναι στα υπόψη, αλλά φαίνεται πως επειδή δεν είναι ιδιαίτερα ψηλός (2,03μ.) εξετάζονται κι άλλες λύσεις για το «5». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: