Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Μαρτίνεθ: «Μπορούσαμε και άλλα γκολ…»

Ενθουσιασμένος με την εμφάνιση της Έβερτον στο εμφατικό 6-2 επί της Σάντερλαντ εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος υποστήριξε ότι εάν η ομάδα του ήταν πιο… αποτελεσματική ο δείκτης του σκορ θα είχε ξεφύγει! «Εξαιρετικός παίκτης για εμάς», το σχόλιο του για τον μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα, Αρούνα Κονέ. 
«Το παιχνίδι από όλες τις απόψεις ήταν φανταστικό. Γνωρίζαμε ότι η Σάντερλαντ θα άλλαζε το σύστημά της για να μας δυσκολέψει. Οι κινήσεις των παικτών μου στο γήπεδο και ο τρόπος που κρατούσαμε την μπάλα ήταν εξαιρετικός. Είναι σπουδαίο ότι σημειώσαμε έξι γκολ. Μπορούσαμε και περισσότερα», τόνισε περιχαρής ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε αναφερόμενος στον μεταμορφωμένο φέτος Αρούνα Κονέ, ο οποίος τελείωσε το ματς με χατ-τρικ:
«Είναι ένας παίκτης που σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του αντιμετώπισε σοβαρούς τραυματισμούς. Από το πρώτο ματς με τη Γουότφορντ, όμως, φάνηκε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Πρόκειται για σπουδαίο…comeback και από τότε έχει αποδειχτεί εξαιρετικός ποδοσφαιριστής για εμάς».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: