Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Στυλιανίδης: «Η αδελφή μου πέθανε ενώ αγωνιζόμουν»

Σοκάρει ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Τότεναμ, Ζήνων Στυλιανίδης, ο οποίος εξιστόρησε το δράμα που έζησε την περασμένη Παρασκευή! Την ώρα που εκείνος αγωνιζόταν με την U17 των Λονδρέζων κόντρα στην Τσέλσι ενημερώθηκε ότι η αδελφή του, Ντέπι, έχασε τη διετή μάχη με τον καρκίνο!  
Ο γεννημένος στο Έντμοντον, με καταγωγή από την Κύπρο, ποδοσφαιριστής αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο «Twitter» το οικογενειακό δράμα που έζησε πριν δύο ημέρες!
«Την ώρα που πήγαινα στο γήπεδο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα μου που μου έλεγε ότι η αδελφή μου επρόκειτο να πεθάνει. Χάρηκα που μίλησα μαζί της, όμως δυστυχώς δέκα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα άφησε την τελευταία της πνοή.
Πήρα το ρίσκο και είπα στον προπονητή μου ότι ήθελα να αγωνιστώ. Ήθελα να πιέσω τον εαυτό μου και να κάνω πραγματικότητα την επιθυμία της μητέρας και του πατέρα μου που μου είπαν: «Κάντο για την Ντεπ». Νίκησα για σένα, σε αγαπώ μεγάλη μου αδελφή. Αναπαύσου στον παράδεισο», ήταν το σοκαριστικό ποστάρισμα του νεαρού ποδοσφαιριστή που εδώ και λίγες ώρες προβάλλεται από όλα τα αγγλικά ειδησεογραφικά πρακτορεία…
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: