Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Πέλκας: «Δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε»


Απογοητευμένος με την ήττα, αλλά κυρίως με την έλλειψη αντίδρασης από τον ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Πέλκας μετά το 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης.


Πέλκας: «Δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε»
Προβληματισμένος με την παρουσία του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (2-1) εμφανίστηκε ο Δημήτρης Πέλκας.

Ο νεαρός άσος, που άνοιξε το σκορ, έδειξε κι ο ίδιος αιφνιδιασμένος από το πώς κύλησε το ματς.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν ξέρω κι εγώ… Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, μπήκαμε μπροστά στο σκορ και δεν πιστεύαμε κι εμείς ότι μπορούμε να το χάσουμε το ματς.

Στο πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, αδρανήσαμε σε εκείνη τη φάση, δεχτήκαμε το γκολ, δεν κατάλαβα πως…

Μετά, ο Αστέρας πίεσε ψηλά, αναγκαστήκαμε να παίξουμε με μεγάλες μπαλιές, είχε αέρα, πήγε το παιχνίδι στη δύναμη, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας για ένα 20λεπτο. Δεν κατάλαβα κι εγώ πως κύλησε το ματς…».


Για την έλλειψη αντίδρασης: «Δεχτήκαμε νωρίς το γκολ, δεν το περιμέναμε και δε μπορέσαμε να βγάλουμε αντίδραση. Δεν ξέρω, δεν δείξαμε το κατάλληλο πάθος; Δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω…

Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, γιατί στο ημίχρονο δε θεωρήσαμε ούτε λεπτό, ότι μπορούμε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο… Έχουμε πολύ σημαντικό ματς την Πέμπτη και συνεχίζουμε».


Για το ματς που έρχεται με την Κράσνονταρ: «Θα πάμε να παλέψουμε για τη νίκη. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς για να έχουμε ελπίδες να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Από αύριο θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε για αυτό το παιχνίδι και ελπίζω να πάνε όλα καλά εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: