Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Λαμπρόπουλος: «Είμαστε κερδισμένοι»

Η ΑΕΚ δεν νίκησε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο είναι κερδισμένη από τον έναν βαθμό που πήρε. «Μάθαμε από τα λάθη μας», σχολίασε.

Λαμπρόπουλος: «Είμαστε κερδισμένοι»
Μισογεμάτο «είδε» το ποτήρι ο Βασίλης Λαμπρόλοπουλος, σχολιάζοντας την ισοπαλία της ΑΕΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο στόπερ της Ένωσης μίλησε στην κάμερα της Nova ανέφερε ότι η ομάδα του βγήκε κερδισμένη από το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς είχε όλα τα ντέρμπι εκτός στον πρώτο γύρο.

«Σίγουρα είχαμε τρία ντέρμπι εκτός έδρας, το καλό σήμερα μπήκαμε αποφασισμένοι, είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε, ήταν ένα δυνατό ματς και πιστεύω είμαστε κερδισμένοι από αυτόν τον βαθμό. Πρέπει να πάρουμε όλα τα ματς από δω και πέρα. Με τον Ολυμπιακό είχαμε ευκαιρίες, μάθαμε απ’ τα λάθη μας, δεν χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, αφού δεν ήρθε το γκολ είναι ικανοποιητικός ο βαθμός. Απ’ τα λάθη μας μάθαμε, δυστυχώς χάσαμε στο προηγούμενο ντέρμπι με ένα βαρύ σκορ αλλά μάθαμε. Θα θέλει να περάσει τις δικές του τακτικές και σε βάθος χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι», σχολίασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: