Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Αντίστροφη μέτρηση για Αναστασίου!!

Δεν θα υπάρξει σήμερα ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιάννη Αναστασίου, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι δύο πλευρές οδεύουν προς λύσης της συνεργασίας τους.

Αντίστροφη μέτρηση για Αναστασίου
Το ραντεβού που ήταν να γίνει σήμερα ανάμεσα στον Γιάννη Αναστασίου και τον Γιάννη Αλαφούζο, δεν πραγματοποιήθηκε και ούτε προβλέπεται να πραγματοποιηθεί σήμερα.

Θα πρέπει όμως να θεωρείται δεδομένο ότι οι δύο πλευρές οδεύουν προς διαζύγιο και το μόνο που μένει να αποφασισθεί είναι ο τρόπος και τα χρήματα.

Θυμίζουμε ότι ο 42χρονος τεχνικός είχε υπογράψει ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2018.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν εξ αρχής ο πρώτος και μεγαλύτερος υποστηριχτής του Γιάννη Αναστασίου, στον οποίο παρείχε απλόχερα εμπιστοσύνη σε πολλές περιπτώσεις, αλλά φαίνεται πως πλέον κι εκείνος έχει τις αμφιβολίες του και παρότι αντιλαμβάνεται πως δεν ευθύνεται αποκλειστικά ο προπονητής για την εικόνα της ομάδας, έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι’ αυτή.

Το πιθανότερο είναι ο διάδοχος του να είναι ένας ξένος προπονητής εγνωσμένης αξίας κι όχι κάποιος από την ελληνική αγορά, παρότι έχουν ακουστεί τα ονόματα των Μαρίνου Ουζουνίδη και Μιρτσέα Λουτσέσκου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: