Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Κορδέρο: «Αν είχαμε υπομονή θα νικούσαμε»

Στο τελευταίο 20λεπτο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Άνχελ Κορδέρο, τονίζοντας πως η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο.

Κορδέρο: «Αν είχαμε υπομονή θα νικούσαμε»
Τις ευκαιρίες που είχε η ΑΕΚ να επικρατήσει του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο σχολίασε ο Άνχελ Κορδέρο μετά το ματς, τονίζοντας πως αν υπήρχε υπομονή η ομάδα του θα έφευγε με τη νίκη.

«Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο ματς. Αλλά οι αλλαγές θα φανούν από εβδομάδα. Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι σε πολλά σημεία. Τα τελευταία 20 λεπτά είχαμε τον έλεγχο κι αν είχαμε υπομονή θα παίρναμε το τρίποντο».

Για το αν η ΑΕΚ φοβήθηκαν τον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Σε καμία στιγμή δεν φοβηθήκαμε τον αντίπαλο. Τον σεβαστήκαμε αλλά δεν φοβηθήκαμε. Δυστυχώς δεν σκοράραμε και φύγαμε με τον ένα βαθμό. Στα εντός έδρας παιχνίδια παίζουμε με μεγαλύτερη υπομονή και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα κενά που μας δίνει ο αντίπαλος. Στα εκτός έδρας δεν το έχουμε καταφέρει αυτό και πρέπει να το βελτιώσουμε».

Όσο για την δημοσίευση της συζύγου του στο Instagram: «Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε. Όχι μόνο αυτή αλλά κι εγώ. Θα της δώσω εξηγήσεις το βράδυ», σχολίασε και συνέχισε: «Ο στόχος είναι να μπορέσουμε να νικάμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Και αν καταφέρουμε να μειώνουμε θα είναι ευτυχές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: