Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Στο «ψυγείο» ο Ντέμης;

Δεν έχει περάσει καιρός από τις αποκαλύψεις  του Ντέμη Νικολαίδη στην εκπομπή "Το κουτί της Πανδώρας". Πολλοί αναρωτήθηκαν για το αν θα υπάρξει παρέμβαση του εισαγγελέα, προκειμένου να κληθεί ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ να αποκαλύψει το όνομα του ανθρώπου που του διηγήθηκε, σύμφωνα με όσα είπε, τον τρόπο με τον οποίο στήνονταν αγώνες.
Τέτοια παρέμβαση δεν υπήρξε και απ' ότι φαίνεται δύσκολα θα υπάρξει το αμέσως προσεχές διάστημα.
Η έρευνα προχωράει για την υπόθεση των στημένων κυρίως ως προς το οικονομικό επίπεδο και τη διασύνδεση ατόμων που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των κατηγορουμένων με οικονομικά εγκλήματα και κυρίως εκείνο του ξεπλύματος.
Σε αυτή τη φάση, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντέμης Νικολαίδης δεν έχει να προσφέρει κάτι το αξιόλογο. Αλλωστε, από τον Δεκέμβριο του 2010 έχει ήδη καταθέσει στην κ. Πόπη Παπανδρέου, γι’ αυτή την υπόθεση που αποκάλυψε στην εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη και πληροφορίες τον θέλουν να μην έχει κατονομάσει το πρόσωπο που του εξιστόρησε τον τρόπο που δρούσε το κύκλωμα που έστηνε παιχνίδια.
Ο δικηγόρος του, βέβαια, έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως με χαρά θα πήγαινε ο Ντέμης να καταθέσει σε μια ενδεχόμενη νέα κλήση από τις εισαγγελικές αρχές. Επαναλαμβάνουμε, ωστόσο, ότι αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο δεν κρίνεται απαραίτητο. Και είναι προφανές ότι δεν απαιτείται η κατάθεση Ντέμη για να "δέσουν" οριστικά και αμετάκλητα πολλές εκ των κατηγοριών. Τουλάχιστον στην παρούσα χρονική περίοδο...
πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: