Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Μην τους κλέψουν τα όνειρά τους!!

Η κρίση έχει χτυπήσει δυνατά την πόρτα του ΠΑΟΚ. Ορισμένοι κάνουν ότι δεν ακούν. Οχι όμως και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, που ξέρει ότι η χρονιά θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη.
Μην τους κλέψουν τα όνειρά τους
Γράφει ο Ανδρέας Παπαλουκάς...
Και τα πρώτα σύννεφα άρχισαν ήδη να εμφανίζονται. Σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο. Η ομάδα δεν πείθει. Μπορεί να είναι νωρίς. Ενδεχομένως, όμως, να είναι και αργά. Διότι την προσεχή Πέμπτη δίνει τον πρώτο της αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο τού Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Βαλερένγκα. Κι αν, ό μη γένοιτο, ξεκινήσει στραβά η χρονιά, τότε άντε να αντιστραφεί το κλίμα. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, έχοντας πιθανότατα αντιμέτωπους τους οπαδούς, οι οποίοι στηρίζουν από το υστέρημά τους την προσπάθεια της ΠΑΕ. Γι΄ αυτό ίσως και έχουν αυξημένες απαιτήσεις. Μόνο που τα δικά τους τα λεφτά δεν φτάνουν για να μπορεί η ΠΑΕ να είναι βιώσιμη. Χρειάζονται κι άλλες «ενέσεις». Ατομα που να διαθέτουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια, ώστε η ομάδα να μην αναγκάζεται να αφήνει παίχτες ελεύθερους, όπως συνέβη με τον Βιτόλο, ή να υποχρεωθεί να πουλήσει «αστέρια» της, όπως ίσως γίνει με τον Βιεϊρίνια.
Οι Β. Φλωρίδης και Γ. Σαχπατζίδης μπορεί να φόρεσαν τον μανδύα του σωτήρα, όμως, κατά πως φαίνεται, δεν είναι σε θέση να εκπληρώσουν το όνειρο των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δεν είναι απλώς επιφυλακτικοί. Είναι τρομοκρατημένοι. Φοβούμενοι μην τους κλέψουν τα όνειρά τους. Διότι έχουν «καεί» από... σωτήρες.
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: