Με αφορμή τις παλιότερες δηλώσεις Τραυλού αλλά και το περιεχόμενο μιας συνομιλίας για στήσιμο του αγώνα με την Χερσόνησο, Παναχαϊκή και Κούγιας απαντούν με μηνύσεις σε όσους τους κατηγορούν!
Την ίδια στιγμή ο Αλέξης Κούγιας προετοιμάζει το μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα για την ομάδα της Πάτρας, καθώς το απόγευμα θα παραβρεθεί στην πρώτη συγκέντρωση και ελπίζει να έχει μαζί του παίκτη που θα κάνει το «μπαμ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:
«1)Η ΠΑΕ Παναχαϊκή προσπαθεί να επιτύχει μία μεταγραφή η οποία θα κάνει υπερήφανους τους οπαδούς της.
Σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή πιθανότατα θα κατέβει μαζί με τον ποδοσφαιριστή στην πρώτη συγκέντρωση στην Πάτρα, ο οποίος θέλει να δει την πόλη, το γήπεδο και να αποφασίσει αν θα δεχτεί την πρόταση μας.
Σήμερα το απόγευμα όλοι οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να γίνουν αποδέκτες του πιο θερμού χειροκροτήματος τόσο για όσα πέτυχαν με τόσο δύσκολες συνθήκες την προηγούμενη χρονιά όσο και για να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα τι σημαίνει ποδοσφαιρική οικογένεια.
2)Μήνυση σε βαθμό κακουργήματος για εκβίαση και σε βαθμό πλημμελήματος για συκοφαντική δυσφήμιση του νομικού προσώπου εταιρίας θα υποβάλλει σήμερα το μεσημέρι ή το αργότερο αύριο το πρωί στην Πάτρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξης Κούγιας κατά των Άγγελου Τραυλού, Πέτρου Σταθάκη και οποιουδήποτε άλλου συνεργού τους για την χοντροκομμένη κατασκευή δήθεν συνομιλίας που αφορά το παιχνίδι Ολυμπιακός Χερσονήσου - Παναχαϊκή και δημοσιοποιήθηκε από χτες στο διαδύκτιο.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δηλώνει προς την εγκληματική οργάνωση που κρύβεται πίσω από αυτήν την χοντροκομμένη ενέργεια ότι μετά την αποτυχία του σχεδίου Σταθάκη, χορταράκια, μανάβη που δημοσιοποίησε ο κοριός, ότι και να προσπαθήσουν να κάνουν ο κόσμος το αντιμετωπίζει πολύ σκληρά και με αδιαφορία, αλλά η δικαιοσύνη τους ηθικούς αυτουργούς και τους αυτουργούς τους βάζει πιο βαθιά στην φυλακή.
Ειδικά για τον κ. Σταθάκη πρέπει να γίνει γνωστό ότι το γοερό κλάμα συγγνώμης και οι όρκοι πίστεως προς την ομάδα δεν γίνονται δεκτοί.
Δυστυχώς ορισμένοι άνθρωποι όσο και να τους βοηθάς δεν μπορούν να αλλάξουν, είτε επειδή δεν μπορούν είτε επειδή φοβούνται να αλλάξουν».
πηγή: gazzetta.gr