Ο Σερζ Ντιέ αναμένεται να επιστρέψει στην Καβάλα μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς βρήκε λύση στο πρόβλημα με το διαβατήριό του. Συνεχίζουν να απουσιάζουν οι Ντουγκλάο, Αμπντούν, Ονουάτσι.
Με τη διπλή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Καβάλας, έπειτα από το ρεπό του Σαββατοκύριακο, το οποίο έδωσε ο Μάριους Σουμούντιτσα στους παίκτες του. Σε αμφότερες το βάρος έπεσε στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών και σε θέματα τακτικής, με τους νεοαποκτηθέντες, Μιρτσέα Μπουρνέσκου, Γιάννη Καραλή, να λαμβάνουν κανονικά μέρος στις προπονήσεις από την Παρασκευή.
Από την πλευρά του, ο 23χρονος μέσος από τη Νέα Γουινέα, Μοχάμεντ Σακό, δοκιμάζεται από τους «αργοναύτες» και μέχρι στιγμής έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις. Από εκεί και πέρα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει στη μακεδονική πόλη ο Σερζ Ντιέ, ο οποίος έλυσε το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το διαβατήριό του και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Σουμούντιτσα.
Επίσης, οι Ντουγκλάο Φερέιρα, Τζαμέλ Αμπντούν και Μπέντζαμιν Ονουάτσι εξακολουθούν να είναι απόντες. Ο πρώτος έχει φύγει δίχως να του παραχωρηθεί άδεια από την ΠΑΕ, ενώ ο Ονουάτσι διαπραγματεύεται με το μάνατζέρ του τη μεταγραφή του σε άλλο σύλλογο. Τέλος, σχετικά με τον Αμπντούν, η... τύχη του Αλγερινού αγνοείται!
πηγή: gazzetta.gr