Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Ακολουθεί κι άλλος μετά τον Ντένις;

Έτσι ξαφνικά όπως "κόπηκε" από τον Ερνέστο Βαλβέρδε ο Ντένις Ρόμενταλ, ενδέχεται να ...τελειώσει κι άλλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Ποιος να είναι, ποιος να είναι;
Ακολουθεί κι άλλος μετά τον Ντένις;
Ο Ρόμενταλ δεν έλεγε να καταλάβει ότι ο Βαλβέρδε δεν τον υπολογίζει, με αποτέλεσμα ο Βάσκος τεχνικός να αναγκαστεί με άκομψο τρόπο να του εξηγήσει ότι δεν τον έχει στα πλάνα του.
Η ιστορία είναι γνωστή με τον Ερνέστο να αφήνει τον Δανό στην Αθήνα και να μην τον παίρνει μαζί του στην Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Ο Ρόμενταλ έμεινε ...κάγκελο, αλλά συνειδητοποίησε μια και καλή ότι δεν έχει μέλλον στον Πειραιά και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό παρόμοια εξέλιξη να έχουμε και με έναν ακόμη παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Βαλβέρδε δεν τον θέλει, γιατί το αγωνιστικό του στυλ δεν είναι αυτό που ψάχνει για τη θέση που αγωνίζεται, ωστόσο από την άλλη εκτιμά τον αγωνιστικό ζήλο που δείχνει, τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες.
Και γι' αυτό δεν τον έχει "τελειώσει" ακόμη. Αλλά υπάρχει περίπτωση ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να καταλάβει ότι δεν υπολογίζεται για βασικός από τον Βαλβέρδε και να χαιρετήσει από μόνος του, δίνοντας στον Βάσκο την ευκαιρία να αποκτήσει ποδοσφαιριστή με άλλα στοιχεία.
Σας πάει πουθενά το μυαλό;
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: