Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Χλωρός: «Φέρτε φιάλες»!!

Ο επιθετικός της Δόξας Δράμας αντιμετώπισε με χιούμορ την… παρωδία των play off.
Η Δόξα Δράμας έχει βγάλει τις δύο πρώτες αγωνιστικές των μπαράζ με 12 παίκτες και τα μέλη της περιμένουν πώς και πώς την έλευση κάποιων παικτών από τις… παραλίες για να πάρουν ανάσες. Σε διαφορετική περίπτωση οι μπουκάλες οξυγόνου δεν θα είναι μακριά, όπως υποστήριξε ο Γιάννης Χλωρός σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra.
«Δουλέψαμε πάρα πολύ την περασμένη χρονιά και αυτό φαίνεται τώρα μέσα στο γήπεδο. Φυσικά, δεν έχουμε αντοχή και γι' αυτό επιστρατεύουμε την εμπειρία μας», είπε ο έμπειρος επιθετικός και συνέχισε: «Ήρθαμε να αγωνιστούμε στα play off, χωρίς ούτε μία προπόνηση έπειτα τα 45 μέρες και καλούμαστε να δώσουμε 6 παιχνίδια σε 10 μέρες. Αυτό είναι από μόνο άκρως επικίνδυνο. Να φανταστεί κανείς ότι μετά από τα δύο πρώτα παιχνίδια δεν μπορούμε να περπατήσουμε! Μου φαίνεται πως θα μας πάρουν με το φορείο, ύστερα από την ολοκλήρωση των 6 αγώνων! Αν μπορεί κάποιος να μας φέρει φιάλες οξυγόνου στο ξενοδοχείο που μένουμε!. Σκεφτόμαστε πώς άραγε θα καταφέρουμε να αγωνιστούμε στον επόμενο αγώνα.
Οσο για τη συνέχεια, ο Χλωρός συμπλήρωσε: «Θα επιστρέψουμε στη Δράμα και θα δούμε τι θα γίνει. Έχω επαφές με άλλες ομάδες, αλλά όχι με τη Δόξα. Αν καταφέρουμε να ανέβουμε, ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνουμε».
πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: