Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Η ώρα του Μανώλη…!!

Η αναμονή για τον Μανώλη Παπαστεριανό φθάνει στο τέλος της. Κατά την διάρκεια της ημέρας αναμένεται η απόφαση της προσφυγής του από την ΕΠΟ. Με το που αναρτηθεί το σχετικό κείμενο στο επίσημο site της Ομοσπονδίας, τότε ο 24χρονος μέσος, θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει στον Άρη. Μέχρι στιγμής τις δύο πλευρές τις «δένει» ένα προσύμφωνο, το οποίο θα έχει επίσημο χαρακτήρα ως το βράδυ, όταν και θα «πέσουν» οι υπογραφές στα συμβόλαια.
Αν όλα πάνε καλά, ο ποδοσφαιριστής θα δώσει κανονικά παρόν αύριο το βράδυ στο Χαριλάου για να παρακολουθήσει από τις κερκίδες το φιλικό με την Πενιαρόλ και την Τετάρτη θα αναχωρήσει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο Ζέεφελντ. Κάτι που το περιμένει πως και πως, μιας και όλο αυτό το διάστημα δεν είχε την δυνατότητα να προετοιμαστεί με την νέα του ομάδα. Ο ίδιος από την μεριά του έκανε ατομικές προπονήσεις, όμως γίνεται κατανοητό, ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα.
Ο 24χρονος μέσος τονίζει στο προσωπικό του περιβάλλον, ότι αδημονεί να βρεθεί και πάλι σε συνθήκες αποδυτηρίων και προετοιμασίας, κάτι που του έχει λείψει μιας και οι υποχρεώσεις με την προηγούμενη του ομάδα έχουν ολοκληρωθεί εδώ και 3,5 μήνες. Με λίγα λόγια είναι γεμάτος όρεξη για μπάλα και παράλληλα διψασμένος να παίξει ποδόσφαιρο, έχοντας φυσικά ως στόχο να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σάκη Τσιώλη και να καθιερωθεί στη νέα του ομάδα.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: