Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

«Αδειάζει» τον Μπενζεμά ο πρωθυπουργός της Γαλλίας!!


«Αδειάζει» τον Μπενζεμά ο πρωθυπουργός της Γαλλίας

Θέση κατά του Καρίμ Μπενζεμά και της κλήσης του στην εθνική Γαλλίας εν όψει του Euro 2016 πήρε ο πρωθυπουργός της χώρας, Μανουέλ Βαλς, λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση του Βαλμπουενά.

Η εμπλοκή του Καρίμ Μπενζεμά στο σκάνδαλο με τον εκβιασμό του Ματιέ Βαλμπουενά έχει κάνει πολλούς να ζητούν τον αποκλεισμό του από την εθνική Γαλλίας εν όψει Euro 2016, πριν καν αποδειχτεί η ενοχή του ή απαλλαγεί από τις κατηγορίες.

Θέση κατά του επιθετικού της Ρεάλ πήρε ο Γάλλος πρωθυπουργός, Μανουέλ Βαλς. «Ένας σπουδαίος αθλητής θα πρέπει να έχει και υποδειγματική συμπεριφορά. Αν όχι, τότε δεν έχει θέση στην εθνική ομάδα. Σε περίπτωση που ένας υπουργός αντιμετώπιζε τέτοιες κατηγορίες, δεν θα ήταν στην κυβέρνηση», δήλωσε ο Βαλς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μανουέλ Βαλς έχει γεννηθεί στη Βαρκελώνη και είναι φίλαθλος της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα τον περασμένο Ιούνιο είχε δεχτεί σκληρή κριτική, όταν χρησιμοποίησε το κυβερνητικό αεροσκάφος για να πάει στο Βερολίνο και να παρακολουθήσει με τους δυο γιους του τον τελικό του Champions League με τη Γιουβέντους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: