Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Λαδάκης: «Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας»


Λαδάκης: «Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας»

Πιο «φωτεινό» βλέπει το μέλλον του Πανθρακικού μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου ο Αντώνης Λαδάκης όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σύμμαχος του Πανθρακικού είναι ο χρόνος σύμφωνα με τον Αντώνη Λαδάκη. Ο 33χρονος μέσος τόνισε πως η νίκη επί του Ατρομήτου αποτελεί επιβράβευση για την καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα, ενώ πρόσθεσε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν μάθει να ζουν με το άγχος του κινδύνου υποβιβασμού.

Αναλυτικά, Αντώνης Λαδάκης μίλησε στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα για:

-τη νίκη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι: «Πήγαμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι, σύμφωνα με όσα δουλεύουμε και ευτυχήσαμε να τα βγάλουμε στο γήπεδο και να πάρουμε τη νίκη. Δεν πήγαμε να παίξουμε αντιποδόσφαιρο. Σίγουρα δώσαμε έμφαση στην άμυνα, αλλά αυτή ήταν η τακτική μας για να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση και να πάρουμε τη νίκη».

-την αγωνιστική βελτίωση του Πανθρακικού: «Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας. Έχουμε μια σειρά από καλές εμφανίσεις, αλλά δεν μπορούσαμε μέχρι τώρα να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θεωρώ πως η ομάδα δείχνει πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε στο γκολ. Δεν σταματάμε την προσπάθεια και συνεχίζουμε τη δουλειά σε θέματα που ο προπονητής έχει δει πως χρειαζόμαστε βελτίωση».

-το άγχος για τη σωτηρία: «Έχω συνηθίσει να παίζω κάτω από πίεση. Για μένα είναι κάτι φυσιολογικό και δεν επηρεάζει την απόδοσή μου. Στα τέσσερα χρόνια που είμαι εδώ μόνο μια χρονιά δεν είχαμε αυτό το ψυχολογικό βάρος. Οι συνθήκες σε κάνουν να το συνηθίζεις, οπότε κοιτάμε μόνο την αγωνιστική μας εικόνα σε κάθε ματς».

-τη βία στα ελληνικά γήπεδα: «Το θέμα της βίας είναι γενικό. Σε όποια ομάδα κι αν παίζεις το βιώνεις. Ειδικά εμάς, που ζούμε από το ποδόσφαιρο, μας πληγώνει αυτό που γίνεται κάθε εβδομάδα. Έτσι απωθείται ο κόσμος από τα γήπεδα. Δυστυχώς εμείς στην έδρα μας δεν έχουμε τέτοια προβλήματα βίας. Υπάρχουν νόμοι και πρέπει να τηρούνται για όλες τις ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: