Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Φέτελ: «Μπορούμε να νικήσουμε τη Mercedes»


Φέτελ: «Μπορούμε να νικήσουμε τη Mercedes»

Με το ρυθμό που προοδεύει η Ferrari, μπορεί το 2016 να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική απέναντι στην κυρίαρχη Mercedes, όπως δήλωσε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Μπορεί η Mercedes να κατέκτησε εύκολα το πρωτάθλημα των κατασκευαστών και οι πιλότοι της να πήραν τις δύο πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα οδηγών, ωστόσο ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι ικανοποιημένος από την πρόοδο που παρουσίασε η Ferrari μέσα στο 2015 και θεωρεί πως την επόμενη σεζόν η «σκουντερία» μπορεί να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική απέναντι στη Mercedes.

«Προφανώς είχαμε έναν βελτιωμένο κινητήρα και ένα καλύτερο μονοθέσιο, κάτι που μας έφερε πιο κοντά στη Mercedes. Κάναμε τεράστια πρόοδο, τέτοια που δεν έχω δει σε καμία άλλη ομάδα στη διάρκεια της σεζόν. Όχι τόσο κοντά, ώστε να τους ανταγωνιστούμε και να τους πιέσουμε, αλλά πιστεύω 100% πως μπορούμε να τους νικήσουμε, ειδικά αν συνεχίσουμε την πίεση. Θα πρέπει να εστιάσουμε στην ομάδα μας, όπως κάναμε μέχρι τώρα. Χαμογελάσαμε πολλές φορές φέτος και μπορούμε το 2016 να έχουμε ακόμη περισσότερα χαμόγελα», τόνισε ο Γερμανός πιλότος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: