Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Ασελγούν στο «κορμί» του Παναθηναϊκού!!


Ασελγούν στο «κορμί» του Παναθηναϊκού

Ολοι περίμεναν τιμωρία, αλλά αυτό που επιβλήθηκε είναι κανονική εξόντωση για τον ταλαιπωρημένο Παναθηναϊκό. Πλέον, χρειάζονται γενναίες αποφάσεις και ριζικές αλλαγές. Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Ολοι περιμέναμε μια «βαριά» τιμωρία στον Παναθηναϊκό για όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι αιωνίων, που δεν διεξήχθη ποτέ. Και για να είμαστε ειλικρινείς, επιβαλλόταν να συμβεί κάτι τέτοιο. Την άποψή μου την είχα γράψει και πρόσφατα. Τιμωρία για την ομάδα, μα και διεξαγωγή του ντέρμπι για να μην την πληρώσει ξανά το έρμο το ποδόσφαιρο.

Αυτό που διαβάσαμε, όμως, το μεσημέρι της Δευτέρας, σχετικά με την ποινή του «τριφυλλιού» από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League, δεν είναι μια απλή τιμωρία. Είναι μια εξόντωση, οικονομική και βαθμολογική, σε μια ταλαιπωρημένη ομάδα που βλέπει τα «χαστούκια» να έρχονται το ένα μετά το άλλο. Τα όργανα ασέλγησαν στο «κορμί» του Παναθηναϊκού, έδειξαν σαν να μην υπολογίζουν τίποτα όταν έχουν απέναντί τους το «τριφύλλι». Κανένα έλεος, κανένας σεβασμός. Μόνο εξόντωση. Κι αυτό είναι ένα ακόμη πρόβλημα που πρέπει να διαχειριστεί η ΠΑΕ.

Από τη μια το αγωνιστικό, από την άλλη τα «γύρω γύρω». Από τη μια το μέτριο ρόστερ και η φετινή καταστροφική χρονιά αγωνιστικά από το καλοκαίρι κιόλας με τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Γκαμπάλα, από την άλλη τα «χαστούκια» σε κάθε επίπεδο. Είναι ξεκάθαρο: Η ΠΑΕ δείχνει αδύναμη να υψώσει ανάστημα και να αντισταθεί. Προσοχή: Όχι να γίνει ίδια με το «σύστημα» το οποίο κατηγορεί και πολεμάει, αλλά να το αντιμετωπίσει και να έχει αποτέλεσμα. Δυστυχώς, δεν…

Ξαναγράφω για τους καλοθελητές ότι ο Παναθηναϊκός ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ. Είναι άλλο αυτό και άλλο η εξάντληση της αυστηρότητας απέναντι στον «αδύναμο», όπως αποδεικνύεται. Μην ξεχνάμε ότι πλην της τιμωρίας που επεβλήθη από το πειθαρχικό, οι «πράσινοι» κινδυνεύουν με διοικητικό πρόστιμο που μπορεί να φτάσει μέχρι το 1 εκατ. Ευρώ, ενώ είναι πιθανό να πληρώσουν 300.000 ευρώ πρόστιμο στη Nova!

Πλέον, τα προβλήματα γιγαντώνονται και τα μέτωπα πληθαίνουν. Σχεδόν σε κάθε επίπεδο οι «πράσινοι» βγαίνουν χαμένοι από την αρχή της χρονιάς. Μια ομάδα μέτρια, με μεταγραφές που δεν έχουν αποδώσει, με το σύστημα να κάνει ό, τι θέλει και να δείχνει ανίκητο, με τις τιμωρίες να εξοντώνουν, τους χουλιγκάνους να κάνουν «παρέλαση» και τον κόσμο να είναι στα όριά του…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: