Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Στατιστικά για το Ολυμπιακός-Αστέρας!!


Στατιστικά για το Ολυμπιακός-Αστέρας

Αριθμούς και στατιστικά που αφορούν τον χθεσινό αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη παρουσίασαν οι Αρκάδες στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

#27 Η ήττα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" από τον Ολυμπιακό ήταν η πρώτη του Αστέρα στο πρωτάθλημα μετά από σερί έξι αήττητων παιχνιδιών (4 νίκες και 2 ισοπαλίες). Προηγούμενη ήττα του Αστέρα ήταν στη Λιβαδειά από τον Λεβαδειακό στις 27 Σεπτεμβρίου.

#1 Επανεμφάνιση του Dorin Goian στον αγώνα του Αστέρα με τον Ολυμπιακό, καθώς τελευταίο παιχνίδι του Ρουμάνου ποδοσφαιριστή ήταν στον αγώνα του Europa League στη Γερμανία με αντίπαλο την Schalke στις 1 Οκτωβρίου.

#2 Με το γκολ που πέτυχε εναντίον του Ολυμπιακού, ο Απόστολος Γιάννου είναι στη δεύτερη θέση των σκόρερ με οκτώ γκολ, υστερώντας μόνο του Κώστα Φορτούνη που έχει εννιά.

#12 Ο Matias Iglesias είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής του Αστέρα που έχει αγωνιστεί και στα 12 φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος.

#92 αγώνες συμπλήρωσε ο Braian Emanuel Lluy με τη φανέλα του Αστέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και μπήκε στο TOP-10 του σχετικού πίνακα ξεπερνώντας τον Pablo De Blasis.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: