Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

«Βαρεμάρα μέχρι δακρύων προκαλεί η Μαν. Γιουνάιτεντ»!


«Βαρεμάρα μέχρι δακρύων προκαλεί η Μαν. Γιουνάιτεντ»

Άγριο κράξιμο «έφαγε» ο Λουίς Φαν Χάαλ από τον Βίλεμ Φαν Χάνεγκεμ που υποστηρίζει πως ο Ολλανδός προπονητής έχει μαζέψει ένα μάτσο φουρνάρηδες στην ομάδα!

Από παντού βάλλεται τελευταία ο Λουίς Φαν Χάαλ καθώς το θέαμα που προσφέρει τον τελευταίο καιρό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν λες ότι βγάζει και μάτια… Εκτός όμως από τον μόνιμο κριτή (σε βαθμό πεθεράς) Πολ Σκόουλς, ο Ολλανδός τεχνικός βρήκε κι άλλον μπελά στο κεφάλι του, τον Βίλεμ Φαν Χάνεγκεμ ο οποίος δεν έδειξε κανένα έλεος με τις δηλώσεις του.

«Η Αϊντχόφεν πήρε ένα καλό αποτέλεσμα στο Μάντσεστερ την περασμένη εβδομάδα, δεν χρειάζεται να υπερβάλλουμε. Όμως παρακολούθησα ξανά την ομάδα το Σάββατο (με την Λέστερ) και ο τρόπος που παίζει η ομάδα, μου έφερε δάκρυα στα μάτια από τη νύστα. Αν μπορείς να διαθέσεις πάνω από 400 εκατ. ευρώ, δεν αγοράζεις ένα μάτσο φουρνάρηδες!».

Ο Ολλανδός παλαίμαχος άσος συνέχισε το «θάψιμο» λέγοντας: «Όταν έρχονται τα αποτελέσματα, τότε ο Φαν Χάαλ είναι καλός προπονητής και όλα είναι αποδεκτά. Ίσως ο τρόπος του να μην έχει σημασία για άλλους, αρκεί να μαζεύονται οι βαθμοί. Όμως εγώ είμαι ένας εραστής του ποδοσφαίρου και ο Φαν Χάαλ στερεί την διασκέδαση του αθλήματος από τον κόσμο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: