Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Τούντορ: «Ανεβαίνουμε ψυχολογικά πλέον»


Τούντορ: «Ανεβαίνουμε ψυχολογικά πλέον»

Στην άνοδο της ψυχολογίας ποντάρει πλέον ο ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Ιγκόρ Τούντορ μετά το 3-1 στη Μυτιλήνη επί της Καλλονής.

Ο Κροάτης τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως προσπάθησε να ανεβάσει τους παίκτες του, σχολίασε τους πανηγυρισμούς του μαζί με τους «ασπρόμαυρους», τονίζοντας πως αυτό δείχνει πως είναι «δεμένοι» ως ομάδα, προανήγγειλε πως μπορεί να ξεκινήσει ο Τσίμιροτ κόντρα στα Χανιά, γκρίνιαξε για τις κίτρινες κάρτες και χαρακτήρισε την Καλλονή ομάδα με ποιότητα.

Αναλυτικά: «Κερδίσαμε πολλά πράγματα στον ψυχολογικό τομέα, γιατί προερχόμασταν από μια κακή περίοδο. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε, ο ΠΑΟΚ άλλαξε. Αρχίσαμε καλά και, ενώ είχαμε τον έλεγχο στο ματς, μετά ισοφαριστήκαμε.

Στο ημίχρονο, έπρεπε να κάνω τους παίκτες μου να πιστέψουν πως είναι καλύτεροι και πως θα μπορούσαν να νικήσουν. Μετά, στο χειρότερο σημείο του παιχνιδιού μας, σκοράραμε. Το ότι πανηγυρίσαμε όλοι μαζί, είναι μια θετική εξέλιξη. Είναι δείγμα της αναγνώρισης της δουλειάς που κάνουμε και δείχνει πόσο "δεμένοι" είμαστε στα αποδυτήρια.

Οι αλλαγές έδωσαν θετικά στοιχεία. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα μπει στο γήπεδο και το όνομά του, αρκεί να πιστεύω πως θα φέρει καλά πράγματα για την ομάδα. Ο Τσίμιροτ μπορεί να ξεκινήσει στο ματς με τα Χανιά. Θα κατεβάσουμε μια ομάδα για να νικήσουμε, Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το Κύπελλο.

Οι πολλές κάρτες οφείλονται στη νευρικότητα. Ο διαιτητής ήταν καλός. Ήταν ένα ματς με αρκετή ένταση για εμάς. Η Καλλονή έχει καλούς παίκτες, με ποιότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: