Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

«Παραπληροφορημένος για την υπόθεση Μαρινάκη ο Κοντονής»


«Παραπληροφορημένος για την υπόθεση Μαρινάκη ο Κοντονής»

Παραπληροφορημένο χαρακτήρισε τον Σταύρο Κοντονή το μέλος της ΕΑΑ, Ειρήνη Μαρούπα με αφορμή την παρέμβαση του στην υπόθεση Μαρινάκη. Έργα... αποδείξεων περιμένει απ' τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Θέση για την προ καιρού παρέμβαση του Σταύρου Κοντονή, αναφορικά με την υπόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη και το κατά πόσο ασκεί διοίκηση στον Ολυμπιακό, πήρε το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα.

«Ο κύριος υπουργός απ' όσο ξέρω δεν παρεμβαίνει στη διοίκηση της ανεξάρτητης αρχής. Νομίζω ότι ο κ. Υπουργός ήταν παραπληροφορημένος και ας δώσουμε το ευεργέτημα της αστοχίας σε κάποιους ανθρώπους που έχουν καλές προθέσεις αλλά πρέπει να τις αποδείξουν...», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτή της η τοποθέτηση ήρθε με αφορμή το γεγονός πως έχει αναλάβει την έρευνα για «ύποπτα» προς χειραγώγηση παιχνίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου και απαντώντας στο αν παρεμβαίνει σ' αυτή τη διαδικασία ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Η κα. Μαρούπα, μάλιστα, εξαπέλυσε επίθεση κατά της Κυβέρνησης και του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη χώρα (όχι μόνο σε αθλητικά δρώμενα), ενώ εξέφρασε ερωτηματικά για τα τα επεισόδια στη Λεωφόρο κι αν τυχόν ήταν «κατευθυνόμενα» με στόχο να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, λόγω των πολιτικών εξελίξεων.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: