Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Οι αντιδράσεις στον Αστέρα για Κύζα: «Είναι για να γελάς»


Οι αντιδράσεις στον Αστέρα για Κύζα: «Είναι για να γελάς»

Τι έλεγαν στον Αστέρας Τρίπολης για τον διαιτητή μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Κάποιες φορές ακόμη και οι τρόποι αντίδρασης υστερούν μπροστά στην πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στον Αστέρα ασφαλώς και είχαν τρομακτικά παράπονα από τη διαιτησία στο Καραϊσκάκη.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό οι άνθρωποι της ομάδας της Τρίπολης ήταν πολύ εκνευρισμένοι για όσα αντιμετώπισαν από τον διαιτητή Γιώργου Κύζα και τους βοηθούς του, κυρίως τον πρώτο (σ.σ. Ιωάννη Σίπκα) που έκοψε το οφσάιντ του Παπαδόπουλου.

Από την άλλη, δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εκείνους, το έχουν ζήσει και στο παρελθόν. Γι αυτό και προσπαθούσαν να βρουν τρόπο να ρίξουν την ένταση που τους είχε δημιουργήσει ο διαιτητής με τις αποφάσεις του. "Είναι για να γελάς", έλεγαν μεταξύ άλλων με ειρωνική διάθεση. Ηταν και αυτός ένας τρόπος αυτοπροστασίας για όσα είχαν περάσει στο Καραϊσκάκη.

Eπίσης, συμπλήρωναν: "Ο,τι και να πεις πια είναι λίγο. Η εικόνα μιλά από μόνη της". Στον Αστέρα, τις πρώτες στιγμές μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, όλοι ήταν πολύ έντονα φορτισμένοι για την αντιμετώπιση που είχαν από τον διαιτητή, αλλά στόχος είναι να ηρεμήσουν γρήγορα και να συγκεντρωθούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, δύο διοργανώσεις στις οποίες οι στόχοι είναι και πάλι πολύ υψηλοί.

Αλλωστε, όπως έλεγαν, κανένας Κύζας δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία ενός συλλόγου που χρόνο με το χρόνο εξελίσσεται και προοδεύει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: